reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no megi to juz wogule o nas tu zapomina....albo jej sie odwidzialo nasze forum:baffled:
my bylismy na spacerku a pozniej u kolezanki na kawie nasze dzieci sie pobawily a my poplotkowaly....fajnie bo ma termin na lipiec ;-)
ciacho masz racje ja niewiem ile mozna latac po sklepach..ja jutro skocze do warzywniaka kupie juz wszytsko i pozniej zostana tylko owoce i napoje do kupienia;-)
owca smutne to ale takie jest zycie:baffled:
Agnis ja mialam u nog pomalowane;-)ale fakt ty masz jeszcz etroche do porodu to jeszcze ze 3 razy zdarzysz zmienic;-)
ide mloda polozyc na drzemke

Dzień dobry:tak:

Dziś mąż zaprowadził młodego...jeeeee :-D A ja na 10 do koleżanki myk na herbatkę, pietro niżej :-D
Jeszcze 4 dni i Wigilia...jak zleciało szok:szok:

Wszystkim chorym zdrówka:tak:

Pozdrawiam ;*

Witam ale tu pusto...
ja mam dzis wolne i bylam na miescie , teraz kawke popijam..:tak:
ozdobilam ciastka wczoraj zrobilam 50 sztuk i jeszcze dzis jedna porcje zrobie :tak:
Jutro musze zaczac nas pakowac , jak ja tego nie nawidze robic mamy tyle rzeczy do zabrania ze nie wiem jak sie pomiescimy
mamy za maly bagaznik w tym aucie :tak:

Agnis niby tak wigilia a ja nawet nie czuje jeszcze ze swieta nadchodza :confused: moze jak juz u rodzinki bede to bedzie inaczej ;-)

Ciemno w domu sie zrobilo i pada deszcz za oknem :-(

hej.
ja pospalam troszke a maz zabral dzieciaki na spacer.rano poszlismy z dawidem do biedronki na pieszo i pozniej mnie zmulilo.
Owca a kiedy wracacie?

hej ho

ja wczoraj z malym bylam u lekarza bo tka wysypka ze szok. dostalismy skierowanie do alergologa na badania. jakies testy z krwi. cekawe jak takieo diabła ukłuć haha. no le to nie moj problem, tylko babek z laboratorium ;)

Kroma racja - duzo dzieci teraz z zapaleniem pluc szok. moi też pokasłują. ale oby nic się nie wykluło i to na swięta.

eZoja - moja Hesia chyba nic nie załapała jednak tfu tfu ;)

agnis - ja tam się nie cieszę na tą wigilię, bo niestety w tym roku wypada na teściów kolej więc trzeba odbębnić. ale jeziemy na 16, żeby na 19-20 wrócić do nas na wigilie hehhehehhehe :tak::tak::tak:

aha przszła już lala dla Hesi. Jest bombowa.

LALKA NATALIA MĄDRA PRZYJACIÓŁKA! 41CM 10 SENSORÓW (3793815765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nawet nie są dziłam, ze aż taka fajna ;))

Future no rozumiem Cie, dobrze ze tak szybko u nich na 16 :tak:
My idziemy do moich rodziców, też miało być inaczej ale moja mauska taka obrazalska, ze stwierdziliśmy (bardziej mój maz) ze musi nam niedługo pomoc, choćby z Kacprem jak się maly urodzi, wiec dla swietego spokoju idziemy. Ale 2 godzinki i spadamy do siebie lezec i ogladac tv i cieszyc się sobą:tak:

A zaraz ide spac, mam takiego muła ze szok....:szok:

dzien dobry
dopiero mam chwile, wlasnie od okulisty wrocilam,mam zapalenie spojowek:baffled::growl: no masakra, myslalam ze mi wzrok siadl a to bylo co innego ale i tak musze sobie przebadac wzrok
my jak co roku u moich rodzicow ale tez w wigilie rancem smigamy i wracamy w 1 pierwszy dzien swiat

reklama
hejka

Agnis- pięknie ci maleństwo rośnie. A co pazurków to zależy od szpitala i zmiany. Jak miałam teraz cc to miałam skarpetki i nawet nie kazały ściągać.
Ezoja- zdrówka dla dzieciaków.
Ciasteczko- to nie ciekawie te zapalenie. Oby do świąt przeszło ci.

Do góry