reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
koniec z ciastkami , wyszlo 100 sztuk z hakiem :tak::tak:

ciacho a skad ci sie to przyplatalo ? jakie mialas objawy ?
ja mecze sie z katarem od 3 dni...

Future fajna laleczka , bedzie hesia zadowolona a co dla Gucia masz ?

Moja mama wlasnie wyjechala do pl ciekawa jaka droga bo dzis mega ruch wszyscy na pl wala :tak:

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 27
owca ile ciastek:-) puszke masz bo panettone? czy taka duzo kupilas gdzies?
a od wtorku cos zle widzialam na to dobre oko, litery z daleki mi sie rozmazywaly i jakies takie mokre mialam
a ze mam dominujace jedno oko a drugie mam z wada dlatego zauwazylam
no i światłowstręt a dzisiaj to juz byla masakra, slonca nie ma a tak mnie razilo ze patrzec nie moglam no i z oka cielk plyn jakis surowiczy, bo to nie ropne zapalenie, wiec atybiotyku nie dostalam tylko jakies krople na alergie i żel jak do 26 grudnia nie bedzie poprawy mam przyjsc, a jak bedzie to mam 10 dni to zakrapiac

a to ci sie porobilo z tym okiem...

puszke kupilam taka ma 3,5 ltr :tak: a byly jeszcze 5 litrowe :szok:

jak tam twoje zamowienie na tort zrobilas juz ? kiedy makowce pieczesz ?

ja mam taka 5 litrowa puche:-D
a no porobilo sie i chyba rzuca mi sie na drugie oko, bo to bardzo zarazliwe i mam nadzieje ze dzieciaki nie zlapia a zarazilam sie w absurdalny sposob:baffled:
tort to bede pozniej robic albo o 20 albo o 22 a makowca pieke dopiero w poniedzialek teraz jeszcze za wczesnie

o ty tak pozno za torta sie bierzesz ?
to ja juz spac ide :-D babuszka moja makowca tez bedzie robic , w koncu zjem bo dlugo nie jadlam...

a ty gdzie taka 5 litrowa kupilas ?..
Jak sie zarazilas ?

moja mloda na koniu od 17 cos dlugo , chyba pojde zobaczyc gdzie ona :baffled:

bo tort dopiero na jutro wiec przeciez nie bedzie doby w lodowce lezal:no: ma byc świeży i sie przegryźć
a ja kupiłam w kauflandzie rok temu babke panettone wlasnie w takiej ozdobnej puszczce
a jak sie zarazilam no coz pani sprzedawczyny miala zapalenie spojowek i wycierala te oczeta cieknace a pozniej tymi łapkami brala jedzeni i torebki papierowe i gotowe bo to przechodza nawet z recznikow itp,na inne osoby

Hej hej:-D

U mnie od ranća ludzie latają w tą i z powrotem jakby się paliło....:szok:
Ja wiem że większość pracuje i dopiero sobota jest dniem wolnym... ale żeby aż tak...
No my chyba też się wybierzemy ale trochę później..na spokojnie... Po pierwsze dlatego ze mąż oficjalnie już nie ma chorobowego (a w zwolnieniu- ze musial lezec....:crazy:) a po drugie ja wczoraj się gorzej czułam i pol dnia przelezalam,,,

Własnie koncze poranna kawe, zaraz jakiś prysznic i będę gotowa zmierzyć się z kolejnym dniem :-D

Acha Kacper wstał o 7 ..Bog wie po co...:crazy:

Cześć i ja.
Dobrze że Miście też podałam antybiotyk, dzień po tym jak byłam u lekarza i jej zaczęło charczeć przy kaszlu.
Mam nadzieję, że do świąt im przejdzie, już duża poprawa u młodego jest. No miśka nie wygląda na chorą tylko ten kaszel od czasu do czasu...
Ale ten czas goni zaraz Święta!
Skubana Michalna gadać nie potrafi ale taka skubana już że czasem mam dość. Cwaniak taki , nie wiem z kąt ona pomysły bierze ;-) Ona już od dawna nie siusia w pieluchę ale wytargała jakąś starą i lalce zakładać próbowała. Później ściąga i mówi ble i poszła po papier lalce dupkę wyciera i każe by jej pomóc majtki lalce założyć. Ile gestykulacji przy tym było.. no biedna nie umie powiedzieć to sobie radzi inaczej. Ale jak pamięta że dzidziom małym się pieluszki zakłada i dupkę trzeba wytrzeć jak zrobi BLE lala ;-) Później na noc lalce znowu zakłada swój szalik jako pampersa i mówi że ona nie BLE że ona duża a lala mała :-D więc lali trzeba na noc założyć a jej nie i pokazuje jaka duża już hahahahah :-D Mój przecinak chodzący ;-)
Ja nie wiem jak ona się odnajdzie w przedszkolu, no ale jeszcze pół roku ma, może zacznie łaskawie mówić.

reklama
Do góry