reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
EWULEK wysłałam ci prywatną wiadomośc...
Ja chodzę do Gratkowskiego-prywatnie, młodego rodziłam w Gorzowie i rodziłam SN, miałam troszke problemów po porodzie ale to były problemy mojej natury, tak poza tym na opieke w szpitalu nie narzekam

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wieczorem :-)
Ja cały dzień poza domem a co heehehe ;-)
Pozdrawiam ciepło i witam nową przyszłą mamusię :tak:

czesc ewulek. witaj w naszych progach. fajnie, ze coraz nas wiecej. czasem taki ruch, ze nadazyc nie mozna, chociaz cos sie ostatnio obijaja mamuski.

widze, ze podobnie mialas jak ja. 3 lata bez zabezpieczenia i nic, a potem helenka. a po 9 miesiacach tez bylam przeziebiona, i bralam milion specyfikow a okazal sie gutek w brzuchu. ale i tak ciaze z guciem mialam ciezka i nie obylo sie bez antybiotyku. nie martw sie, na pewno nic dzidzi nie zaszkodzilo. bedzie zdrowa i silna. a co chcecie miec??? tak wiem, byle zdrowe, ale jakie macie marzenia???
ja chcialam druga coreczke, a jest synus najukochanssy, synus mamusi haha.

owca, aniolek, teraz czapa dla heski sie robi.

dobra lece troche ogarnac i lulu. sorki za literowki i brak znakow, ale pisze z tableta i nie umiem znakow hahah

czesc
kurde ja juz przed 7 sie obudzilam i sie wyspalam:szok:pewnie po obiadku znow na drzemke pojde:eek:
ewa u mnie bylo to samo tylko ze ja nie wzielam antybiotyku zanim nie zrobilam testu..ja tez sie nabralam lekow,,cialo kobiety jest ta zaprogramowane ze sobie z tym poradzi...
owca pieklam ciasto marchewkowe bardzo dobre wyszlo;-)
no i nie beadz taka zawstydzona :-Dwszystko jest dla ludzi kochana:tak:a takie spontaniczne sa najlepsze..ehh ja tez mam zakaz poki co:eek:
future czapki to by mozna sprzedawac bo bardzo fajne;-)

Witam i ja w niedziele !!
z kawka w reku...:-)
Rosolek mi juz sie gotuje :tak::tak: dzis szybciej bo idziemy na 14 do kina :tak:

Future swietne naprawde te czapki dobry pomysl marzenka dala na sprzedaz by mozna bylo tak robic , no ale to tez pewnie czasu potrzeba i checi sie w to bawic :-)

Marzenka widze juz 9 tydzien zaraz 10 hihi fajnie :-)

wstawac spiochy , wstawac ;-)

dzien dobry
ja juz oddawna nie spie, goscie z rana pojechali i wlasnie saniadnie zjadlam,pozno jak na mnie:-D:-D
owca a na co w koncu do kina idziecie?

ciacho gosci mialas na nocke ??
ja sniadania jeszcze nie jadlam hehe odrazu zjem obiad :tak::tak:
idziemy na to co ty bylas na tego demolke :-D

reklama
hej. My z Ami wstałyśmy dziś o 9:30, maż w szkole ehss co tu robić - ostatni dzień wolnego :/ zaraz do kościola ale młodej nie chcę brać bo coś kaszle - akurat jak do przedszkola ... idę jakies sniadanko nam zrobic
tez myslałam,żeby z mala do kina sie wybrać ale póki co mój ma weekendy zawalone :/

Do góry