reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jadzka ja sankami mlodego normalnie ciagnelam oczywiscie deliktanie
future ale ludzie bezczelni ja pierdziele:baffled:boze jakbyscie spali na kasie no:baffled:
kroma jak tam?
ja spalam 2 godz w sumie wszyscy spalismy az w szoku jestem bo mi wystarczy 20min i wyspana jestem ale mlody tez sie kolo mnie polozyc to i cisza w domku,on jeszcze spi
czekam az sie obudzi to pojde z nim do apteki po syrop moze herbapect pomorze mu na ten kaszel choc juz malo kaszle

reklama
Hej !!
dopiero usiadlam z kawa
wypompowana jestem ale zadowolona hehe :-)
na miescie tylko zjadlam frytki bo glodna bylam jak wracalam i teraz buleczke zajadam w ramach obiadu :tak:

Future czytalam na fb masakra wspolczuje jakby malo wydatkow bylo..:angry:
Marzenka to pospaliscie sobie troszke :tak:

future jak to bylo w "wysjciu awaryjnym"- " podłosć ludzka nie zna granic" -przykro mi
owca a ja dzisiaj u blondasa naszego bylam:-D no i tez zapadlam w sznurki i koraliki:-D
na dworze znowu b.zimno -8:baffled:
marzenka ladnie pospalas na zdrowie takie sen:tak:
larvunia jak tam spacerek z kolezanka?

future współczuję wam tej sytuacji, maskara co za ludziska:no::dry:
marzenka a no widzisz taki pochrzaniony mają plan, na 7-12 3 razy do 12.30 tak miała tez druga grupa a teraz tamte chodzić będą na 12 a Zuzi grupa na 7 rano. Mój ją będzie zawoził raczej.
Byliśmy na kontroli, Zuzia zapal oskrz dostała antybiotyk a Paweł dużo lepiej. W poniedziałek z obojgiem na morfologie i Paweł dostanie skierowanie do alergologa. Za dużo razy choruje na zapal oskrz i kaszel.

Ale tu cicho sza :-D:-D
piatek, wekendzik a was nie ma :baffled:

ja sobie po ciezkim dniu zrobilam drineczka mam tak pyszna wodeczke porzeczkowa do tego soczek tez porzeczkowy niebo w gebie :-D

Future przyjemnej kapieli w pianie :-):-)

MARZENKO ja mam krwiaka, i nie mogę nic dźwigac... Cieszę się że mogę spacerowac... Bo tydzień leżenia i tak mi dało w kośc, jak bym miała coś dźwignąc i spowrotem wylądowac w łóżku to ja dziękuje... Ja to też teraz drzemke mam obowiązkową... ale u mnie niestety zazwyczaj mnie zmaga o 18... Młody też wtedy zasypia... do 19.30 pośpimy i potem o 22.30 uteina i do wyrka, dobrze że jako tako zasypia

FUTURE masakra co za ludzie... Mam nadzieje że w ubezpieczalni jakoś to rozwiążecie... a nie możecie dac na warsztat i żeby zapłacili warsztatowi? zamiast kase brac?

LARVUNIU hejo hejo:-).

A mój syn dziś chciał grzechotke i butelke kupywac:-p ale jakoś mu to z główki wybiliśmy po 20min negocjacji

reklama
Do góry