reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no nic ja wlasnie od szwankowskiej uciekąłam szybko, bo ona nic nie pottrafiła znaleźć. a Kozłowskiego bardzo bardzo bardzo polecam. on jeśli jest problem, to po pracy potrafi do mnie zadzwonic i jeszcze przez telefon o coś dopytywac, albo zlecać jakies badania.
ostatnio do mnie dzwonił w ciąży, żebym na posiew dała flegme, tą co odkaszlne. no ale nic nie wykaząło.
teraz bylam u niego i mi dał fajne leki, takie co się po nich narazie dobrze czuje.

mam nadzieje, ze i wam pomoze.

Dzięki Future, zobaczymy.... on ma coś z astmą, bo po Pulmicorcie się trzyma super.
Ciacho no mam nadzieję, że młody wróci szczęśliwy ;-)

...no i mamy weekend...
Miłego weekendu!

no zimno jak nie wiem..... byłam z psem wczoraj o 1 w nocy to strasznie mroziło... choć wiatru takiego nie było, to mróz czuć że ho ho...
ciacho obłędnie zadowolony o niczym innym nie gada tylko o kinie od wczoraj ;-) No i oczywiście słodyczami go paśli bo mi opowiada czego on tam nie jadł :confused2: gadać babci o słodyczach to jak do ściany... a już tak ładnie żołądek mu się zmniejszył po szpitalu... mniej jadał a tu proszę zamiast obiadu hot dog a zaraz po nim dwa pączki :szok: nie mówię o czekoladzie w pomiędzy :crazy: no cóż... ale niech będzie... jeden dzień.

my dopiero śniadanko zaraz będziemy mieć, jej jak późno. Mój po bułeczki pojechał, czekam na niego...
MIłego wekeendu!!!!!!!!!!

larvunia raz nie zawsze mozna oko przymknac;-) a pisalam ze to super bajka:tak::-)
buleczki na sniadanie :-D my dzisiaj parowki mielismy ale to juz dawno bylo, że zapomniałam:-D:-D

Witam sie i ja !!
u nas tez zimno i snieg sypie...mysle co tu dzis robic chyba caly dzien w domu oj nuda bedzie :baffled:
ale gdzie tu isc w te zimno...
mlody cos pokaszluje , wczoraj byli z przedsz. godzine na dworze na jakis gorkach zjezdzali sankami i chyba przemarzl bo kaszle od wieczora :baffled:..
Ja na sniadanko usmazylam krokiety hehe jeszcze ze swiat ostatnie juz :tak:

Larvunia to fajnie ze mlody zadowolony , raz nie zawsze to nie badz zla na babcie hehe :-p

Moze ciasteczka dzis upieke nie wiem jeszcze, w piekarniku termoobieg nie dziala tzn. wiatrak sie nie kreci nie wiem czemu i tak bez tego dziwnie sie piecze od spodu szybko brazowe a z gory jeszcze nie takie jak trzeba , jak pieklam wlasnie bulki ostatnio i pizze to tak bylo i nie wiem czy ciastka piec :baffled:..A kiedy moj stary zajrzy do tego wiatraka to tez czasem sie nie doczekam :-D

ciacho pół bułeczki zjadłam z twarożkiem ;-) + jajeczniczka na masełku i parówkach , posypana szczypiorkiem i na to żółty ser.... mjami mjami! :-D
misia same parówki... po jajku ją wywala :confused2:

cześć owca ;D

reklama
hejo
moi pojechali do babci do biedry i na sanki..normalnie szalu mozna dostac z dawidem marudzi piszczy pieje jak ten wariat!!!w koncu cisza....zasiadlam na chwile i zaraz ide lepic pierogi wczoraj zrobilam farsz ruskie beda i z kapusta i grzybami naszlo mnie wczoraj a dzis juz nie mam ochoty:eek:
u mnie dzis swierze buleczki byly z wedlinka:-)
larvunia o tyle dobrze ze raz kiedys jest u babci

Do góry