reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
My wczoraj kuchnie odmalowalismy, posprzątałam domek a dzis może gdzieś wybędziemy - tylko gdzie :pP
Owca super dostawca faktycznie :) i jak tam radyjko na żywo?
Marzenka kupiłam te wranglery :p ciekawa jestem jak z rozmiarem będzie i kiedy dojdą do mnie :) 100 latek dla mamy !! A Ty kiedy masz wolne ? ja do 1 stycznia w domu i juz szaleje z nudów, a własnie jak tam @jest ?
Future superaśnie, ze w koncu mozesz sie wyspac, a Hesia ma widocznie taki okres ze sie budzi spokojnie jeszcze troche i bedzie spala jak kamien ;)
Oj jak ja bym sie do Focusa wybrała... ale nikt nie chce ze mna jechac a malej nie chce brać ...

reklama
Witajcie.
Nie nadrobię Was bo czasu brak, cały czas coś,jeszcze 27 miałam zajęcia z kursu a następne dopiero 7 stycznia. Zniknęłam sama nawet nie wiem kiedy :/ ale Wojtek Nam się pochorował, w drugi Dzień Świąt jechaliśmy do szpitala,obawiałam się że mogą zostawić w szpitalu ale na szczęście obeszło się bez tego. Z niedzieli na poniedziałek w nocy zaczęło się coś dziać, całą noc z Nim spałam tzn nie spałam bo co chwilę płakał, stękał,marudził i tak do rana a rano miał temp ale nie jakąś straszną bo 37 i 8 ale we wtorek już 38 i 8 i więcej w środę rano znowu 37 i 7 a koło południa już prawie 39 więc pojechaliśmy na Izbę, podobno jakiś wirus niby 3 dniówka ale to nie 3 dniówka bo jeszcze wczoraj temp miał ponad 38, ale dziś już ok gorączki nie ma, kłócą się z Jasiem więc wraca do zdrowia i tak nie marudzi jak marudził przez całe święta.

Oprócz tego święta sami spędziliśmy, raz 2 razy byliśmy na kawie u Moich rodziców, u Męża rodziców niestety nie,rodzice raz u nas byli a tak to znajomi nas odwiedzili 27 bo rocznicę z M mieliśmy to winka sobie wypiliśmy i zleciało.

U Jasia zapowiada się ospa bo Mojej siostry dzieci mają a ona Naszych chłopaków pilnowała jak na kursy jeździłam więc czekam aż Jaśka zacznie wysypywać niestety .... :wściekła/y: ale o tym też dużo by pisać, ale to na tajnym pod wieczór opowiem

Witam obiadowo !!
placki ziemniaczane wlasnie smaze :tak:
wieza wisi , jest ok wiadomo nie jest jakas wypasiona i nie jest az tak glosna hehe ale mloda zadowolona jej sie podoba wiec oki :-) a tak sie prezentuje foto nizej:tak:

Madziarena jaki kolorek malowaliscie ??
Mycha zdrowka dla dzieci , kurcze wszedzie naokolo choruja te dzieciaki...a jak na kursie zadowolona jestes nadal?

milego popoludnia my potem w goscine :-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 29
  • 002.jpg
    002.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 31
Witam i ja już po obiadku...mąż wybył z dziećmi na plac zabaw ja postanowiłam zostać i w samotności się odprężyć:tak:
mych no wreszcie! nie znikaj już, nu nu!!
No i nici z sylwestra z mychą i jej rodzinką tak jak pisała wyżej...nie będziemy ryzykować bo moje dzieci ospy nie miały i nie chcę by zachorowały:no: więc raczej sami:-(
owca fajna wieżyczka:tak:
pozdrowionka

witam
dopiero do domu wrocilismy od samego rana nas nie bylo, goscilismy sie:-D
po drodze na S3 taki wypadek byl wsumie po drugiej stronie jednoauto bylo zmasakrowane, bo dachowalo a drugie na lawecie przodu nie mialo, jezdza jak barany a slisko bylo rano, karetki, policja, lawety
mycha szkoda dzieciakow ale dowiesz sie niedlugo czy zlapal ospe, dziadostwo 2 tyg sie wylega:dry:
future a mozna sie z deka oblowic na wyprzedazach:-D z tym ze ja to musze isc bez dzieciakow bo ciagle brzecza i marudza, zakupy ciuchowe dla mnie to bez ogonow:-D
owca ladna wierze ale najwazniejsze ze mloda zadowolona
a rescie halo laski

czesc dziewczyny
ja jak zwykle nie nadrobie wszych postow
jak mąz jest w domu to czas jakos inaczej leci wiecznie gdzies jezdzimy,cos zalatwiamy itd
co do zakupow to i ja wczoraj zaszalałam w nova park kupilam kilka bluzek i pasek w MOHITO oczywiscie na przecenie
future ja tez uwielbiam jezdzic do IKEI mozna powiedziec ze pol mieszkania z tamtąd mam; szkło,dywany i inne p*******y
dziewczyny a jak spedzacie sylwestra?
ja ide do kolezanki a moj maz zostanie z dziecmi choc mam nadzieje ze sie jednak skusi isc ze mna skoro moja mama z chęcią zostanie z maluchami
oto moje maluchy
przygotowuja sie do przywitania nowego rokuZobacz załącznik 526537P1070734.jpgP1070607.jpg

Ostatnia edycja:
dzien dobry
nono fryz jak sie patrzy:-D
mati sorry ale ja bym nie poszla do kolezanki bez meza, nawet jakby on nie mial nic przeciwko
taki wieczor powinno sie spedzac z ukochana osoba ale to jest moje zdanie;-):-D
ja nie mam planow bo u nas to jak zwykle na wariackich papierach i z panowania nieraz doopa

reklama
Hej
My też nie mamy planów na sylwestra - może do siostry pójdziemy - Mati również tak jak Ciacho nie poszłabym bez męża - ja uważam,że tą jedną noc imprezową warto spędzić z dziećmi - nie wyobrażam sobie sylwestra bez małej :) ale to moje zdanie
Uciekam zaraz do kościoła dziś msza za dziadka no i pół rodzinki się do mamy zjedzie :/

Do góry