reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

twoje dziewczyny nie nudza sie w domu??
bo moje siedza caly dzien w chalupie takie rozleniwione te dzieciaki a nawet z domu wyjsc nie chca :angry:

teraz na wp czytalam ze nowe przepisy wchodza ze becikowe teraz nie bedzie dla wszystkich..co za glupota :angry:
tu kazdy dostaje nawet rodzinne nie ma zadnych granic tak jak w pl ze jak sie iles przekroczy to nie dadza a tu rowno kazdy dostaje i jest git...no ale mniejsze z tym...

reklama
troche sie nudza ale jutro jedziemy w odwiedziny do siostry wiec troche sie rozerwa, starsza to sama z kolezankami lazi po dworze a mloda ze mna do sklepu itp.
a daj spokoj ten kraj dzieli sie na równych i równiejszy:baffled: kazdy jest taki sami a na koniec i tak idzie do piachu bezwzględu na zasobność portfela to jest jedyna sprawiedliwa rzecz na tym swiecie-śmierć

No tak starsza to ma juz swoje towarzystwo :tak:..a mlodsza to pewnie taka twoje przylepa hehe ;-)
zostajecie na sylwestra u siostry czy w domu sami spedzacie??

starsza tak, juz nie pogadasz:-D mloda ogolnie jest przylepa jak ja to mowie taki rzep:-D:-D
wiesz ze nie wiem co my robimy na sylwka, powiem ci ze ja nigdy nie lubilam specjalnie jakos tego dnia, smieszy mnie ta cala otoczka no wieczor jak wieczor co tu swietowac i z czego sie cieszyc:sorry2::sorry2::-D
a wy pewnie w domu?

tak ciacho , my tradycyjnie od kilku lat w domu...i to ladnych lat hehe :-D
ostatnie moje wyjscia z m byly zanim urodzila sie mloda a to prawie 10 lat :szok:..
ja to nie wiem czy doczekam 24 wogole :-D
pewnie polegne i zasne i obudza mnie petardy buhaha...m sie smieje ze ja to juz jak stara dewotka :-D:-D

:-D:-D powiedz do M ze moher z niego;-):-D
my bylismy 2 albo 3 lata temu, nie pamietam, ale co ty ja odziennie chodze spac o 23 czasem zdarza mi sie kolo 24 wiec dla mnie to zaden wyczyn wytrzymac do tej godziny:-D:-D:-D

no widzisz a ja to dzien w dzien o 22 do wyra haha
jak jakas stara babuszka :-D:-D
jeszcze jak m mnie w nocy wybudzi ze snu to jakiego mam nerwa haha..
ide spac o 22 i wstaje o 7 - 8 i jeszcze mi malo snu :rofl2:

bylam pierozki swiateczne usmazyc bo leza i leza w lodowce :tak:

no hej ho ;)

no pięknie rozgadałyście się no.
ja też uwielbiam teraz przeceny. mozna cos wyhaczyc. wszedzie wyprzedaże love it!

wczoraj bylam z Hesią na kulkach w nova park, nie omieszkałam sobie zajsc do HM i kupić co nieco ;) stanęło na staniku, koszuli, i swetrze. ehh

a dziś byliśmy w Poznianiu w Ikei. obłowiłam się nieżle, już meble poskłądane i są sliczne. głownie regały do komputerowego pokoju, bo nie mogliśmy się już zmieścić z papierami i pierdółkami ;)

Hesia była z nami, w drodze powrotnej koło 18 spała 1,5h, wiec dopiero zasnęła teraz. ciekawe czy ją to nie rozregulowąło i czy bedzie spała. od kiljkud ni się łatwo wybudza. to pies zawyje, to mały zamaradzi i ona się budzi. no zobaczymy dziś. Mały śpi mi odtatnio pięknie tfu tfu. od 21 do 5 rano i pozniej jeszcze do 9 około. więc naprawdę się uregulowało ładnie, oby tak dalej.

dobra lece głowe suszyć i spaaaaaaaac.
:-p

czesc laski
ja nawet wczoraj nie mialam sil na lapka..przyszlam zpracy dalej chora a jeszcze trzeba bylo jechac do mamy z tortem.pozzniej juz tylko wzielam tabsy i do loza..dzis juz lepiej zobaczymy na jak dlugo
jeszcze sobie reke nadwyzerylam i nic nie moge chwycic przez to wczoraj jak szykowalam kolacje noz mi spadl i co lipa bo z mebli odpalo mi drewno!!!!!!i mam teraz biala plame!!!!!:wściekła/y:slyszalam ze jest cos takiego jak pisak do zarysowan na meble wie ktoras cos na ten temat?
co do wyprzedazy to ja juz niepamietam kiedy kupilam cos na wyprzedazy..ostatnio ciagle jak juz to na necie kupuje bo mi sie bardziej oplaca u nas nawet nie ma wyboru....
ciacho tort wyszedl fajny wszystkim smakowal krem zrobilam z biala czekolada pycha naprawde;-)
owca wierza fajna ja bym wybrala z fioletem i tez no mloda uczynila:-Dbo ja uwielbiam fiolet i zielen:-D
no widzisz ciacho a ja zawsze wyciagam sernik od razu i mi opada teraz wiem dlaczego..ale wyciagam dlatego zeby mi sie nie spalil z wierzchu
future widze ze szal zakupow u ciebie...ja to nawet nie mam jak jechac do ikei moze moze kiedys....
anioek wiem jak to jest jak sutno na serduszku;-)ale wszystko przezwyciezycie;-)

reklama
Witam !!
z kawusie a do tego kurier nas milo zaskoczyl i przyniosl juz wieze :szok:
super sprzedawca bo kupilam wczoraj a dzis raniutko juz jest hehe ( sklep 380 km ) od nas :tak:
jest fajna nie za duza taka mniejsza ale ladna :-)..
Kawke wypije i ide na zakupy trzeba cos na obiad kupic i jutro chce robic golabki moje drugi raz w zyciu hehe :-D
A popoludniu jedziemy w gosci na kawke ;-)

Marzenka zdrowka dla ciebie, taka zalatana jestes nawet nie masz kiedy odpoczac..fajnie ze torcik wszystkim smakowal
a jak @ przyszla ??

Future widze tez szalejesz z zakupami hehe...dokad jezdzicie do Ikei ? do Poznania ?

Uciekam milego dnia laski :happy:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry