reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
ja dzisiaj sobie pospalam, odespałam swieta:-D
owca u was za pewne wyprzedaze to wyprzedaże bo u nas przecenia ci troche i mysla ze szal chociaz w czoraj w nova park to ludzi bylo mnogo az sie zdziwilam

reklama
Hejka :)
Ja nie śpię już od po 7 :confused2:nie wyspałam się, choć wstawałam tylko 1 raz.
Ciacho dzięki za rady odnośnie sernika, my zawsze zostawiamy w piekarniku, nigdy od razu nie wyjmujemy, ale może faktycznie później jeszcze przy otwartych drzwiczkach niech tam siedzi. Następnym razem spróbujemy tak.
Owieczka u nas też przymroziło. Fajną wybrałaś wieżę dla córci, na pewno będzie zachwycona. Powodzenia na polowaniu:-D

Nikt nie dodaje zdjęć ostatnio.. to ja zaraz coś wrzucę żeby nudno nie było ;-)

ja daję zdjęcia na nk i facebooka więc większość tam ogląda więc nie ma sensu wgrywać tych samych do galerii...
Ja 3 noc z kolei nie wstawałam w ogóle Paweł spał bez niczego....:)
owca fajnie tak macie, też bym na wyprzedaże poleciała w miasto żeby tylko jeszcze kasa była a przed wypłatą wiecie same jak jest...chyba że ktoś ma kasiore w bankomatach:-D

cisza jak makiem zasial:-D
owca wrocilas juz? poszalalas?

Jestem :-p zeszlo mi 3 godz
w jednej galeri siedzialam godzine hehe
kupilam kilka rzeczy min.sobie bluzke,pizame , skarpety hehe , dzieciaka tez bluzki
tesciowej tez pizame bo byly fajne za 3 euracze :tak:
dla emka koszulke i jeszcze kilka szmatek ;-)

ludzi to jak mrowek nie wiem skad oni tyle kasy maja ze ciagle ich wszedzie pelno i z takimi torbami laza :tak:
Ide z psiakiem ;-)

owca bo jak mozna wyhaczyć cos za grosze bo 3 euro to grosze za pizame to i ludzi pelno
zazdroszcze ci, w anglii to tez sa przeceny :tak:
a ja sobie tez dzisiaj kupilam suszarke po przecenie bo mi sie stara rozdupczyla:-D

A bylam jeszcze raz w miescie hehe
ale tylko szybko do jednego sklepu i spowrotem :tak:
zakupilam jeszcze 2 pizamy haha bo gadalam z mama i tez chciala zebym jej kupila
to pojechalam raz jeszcze ;-) i sobie tez jeszcze dokupilam niebieska bawelniana z balwankami haha
a mamie taka polarkowa ciepla i wszystkie za 3 euro :tak:
ludzie kupuja jak wariaty , mega kolejki do kasy a w sklepie balagan wszystko porozwalane :szok:
nie lubie takiego tloku...zdazylam na ostatnia chwile bo juz zostaly te polarkowe 2 sztuki ;-)

ciacho mowisz suszarke kupilas, moja tez dlugo sluzy bo juz chyba z 5 lat ja mam i dziala :tak:

megi to zaczynasz sie wysypiac ;-) pawel coraz wiekszy to moze juz mleczko odrzuci w nocy i bedzie tak ladnie spal caly czas :tak:
a gdzie reszta ?? nikt nic nie pisze ciszaaaa...:baffled:

owca za taka kase to zal nie wziac, sama bym sobie kupila a tu doopa przecenia ci z 49zl na 35 i wielka mi wyprzedaz:dry::baffled: zakichany kraj
a ta co mi padla tzn. suszy ale obudowa sama z siebie sie rozeszla:baffled:, dlugo nie posluzyla chcial czlowiek zaoszczedzic i taniej kupic i kupil wielkie G. a teraz kupilam za taka sama cene i to philipsa:-D
masz racje reszty nie ma, co jest grane?

ja mam jakas zwykla suszarke nawet nie wiem jaka firma ale dziala...zawsze mam stracha jak susze ze nagle mi strzeli w rekach hehe :-D:-D
tu ciuchy sa tanie w porownaniu do zarobkow tutejszych :tak:..dlatego tak kupuja a jak jeszcze przecenia to tylko brac :-D
zeby jeszcze miejsce w domu w szafach bylo haha :-D

dziewczynki maja nas w nosie hehe ale takie zajete ;-);-) wieksze dzieci rowna sie wiecej luzu :tak:

aha i wieza kupiona kolor fioletowy hehe..wolalam inny ale to nie dla mnie wiec sie zgodzilam na ten.

reklama
i tu jest pies pogrzebany, u nas za drogie wszystko do naszych zarobkow :baffled: nastepnym razem pojade z moim M na wyprzedaze do niemiec zreszta robi sie to samo co w latach 90-tych oplaca sie jechac za granice po zakupy-ot dziwny ten nasz kraj:dry:
fiolet tez nie taki zly wazne ze mlodej sie podoba:tak:

Do góry