reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam niedzielnie !!
wczoraj sie zasiedzielismy u znajomych i dopiero po 21 bylismy w domku , ale bylo fajnie ;-)
A dzis siedze w kuchni od rana i pichce
zrobilam pierwszy raz likier czekoladowy na spirytusie mniam :-D
a teraz farsz na golabki a pozniej zawijanie :tak: i bedzie jedzonko na nowy rok :-)
Dzis urodziny mej tesciowej , trzeba wykonac telefon hehe

Mati fajne dzieciaczki :-) moze jednak maz sie namysli i pojdzie z toba :tak: bo tak samemu to troche dziwnie :confused:

my planow nie mamy , siedzimy w domu :tak:

Milej niedzieli :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Owca- widzę, że przygotowania do nowego roku pełną para. Ja jeszcze krokiety zamrożone mam, które miły byc na święta , ale zapomnialiśmy, więc teraz wyciągnę i jeszcze jakiś placek zrobię i styknie.
Ja na 12 do Kościółka z młodym, m nie chce iśc:confused:więc sami pójdziemy. Potem do tesco, jakieś zakupy drobne i do domu. Ja sylwestra w domu z m i młodym, nigdzie nie idziemy, kupimy winko i szampana i wieczór zleci.

owca ja tez cos zrobie do jedzenia tylko co...? pewnie dzieciakom zrobie muffinki z jakas smieszna gora:-D
moje uwielbiaja gyrosa to pewnie tez zrobie a kupilam szampana bezalkoholowego-zaszalalam:-D:-D
widze ze domowe sylwestry gora:-D

Witam my tez sami na sylwestra i jak dziewczyny nie poszłabym raczej bez mojego nigdzie....:)
Dzisiaj o 15 mamy mieć gości znajomi z córcią przyjdą no i jakoś po południe zleci;) Na jutro poodmrażam co jest i jeszcze zrobię zakąski w postaci szaszłyczków....może jakąś sałatkę na szybko i jajka w majonezie, po cóż więcej skoro sami;-)

A ja Ci mati zazdroszczę wyjścia bez małych. Niestety nawet nie mam gdzie iść, w sumie w Gorzowie nie mam żadnych znajomych, jakbym chciała na sylwestra to gdzieś jechać bym musiała, a to już odpada. I nie widzę problemu, że bez męża, jak nie chce to nie :-p

ja tez nie widze problemu,ze bez meza. ale jednak wolalabym z. ale jak nie chce. my chyba w domu. jzkos mam w dupie sylwestra. nie potrzebuje takich okazji do imprezy. a zreszta co to za okazja. ja jakos nigdy nie specjalnie lubilam sylwestrowe zabawy.

jezeli komus nie robi robi roznic czy z mezem czy bez to jak najbardziej i kazdego sprawa
ale jak ktos nie ma na codzien meza to watpie zeby spedzil osobno taki dzien

reklama
Do góry