reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho zaraz lukne na twoje torty bo jutro bede robic dla mamy na 72 urodziny:szok:
my tez bylismy na dlugim spacerku.zrobilam pazurki i poprasowalam wiec wieczor wolny
rany jutro juz ostatni dzien wolny bozesz ty moj jak to szybko leci;-)

Witam z kawką z rana

Ja dziś wolne. Po świetach obrzarta jestem, żal na wagę wstawać. Z ciast najlepiej nam smakował mój pierwszy raz zrobiony 3 bit, polecam, proste i dobre dla łasuchów,bo słodkie bardzo.
Synek dopiero do p-la idzie po nowym roku:-)chate do tej pory nam rozwali:-D
Wczoraj po kościele byliśmy na spacerez, tak przyjemnie słonko świeciło jak na wiosnę.

witam i ja z konczaca sie kawka haha
swieta swieta i po swietach :tak::tak:
kurcze slonko mi po oknach daje i po oczach ;-)
u mnie wszyscy w domu i to az do 7 stycznia masakra
zwariujemy wszyscy ze soba tyle czasu :-D
jedziemy dzis mediamarkt chce kupic usb stick i zobaczyc jakies wieze male
mysle zeby mlodej na urodziny kupic :tak::tak:
bo zaraz bedzie miala...a ona lubie muzyke sluchac i zawsze musi w kompie wlaczac wiec jakies radyjko by sie jej przydalo :tak: a w sumie co innego kupic zabawek juz nie chce jej kupowac :no:..

Gotuje kaupste kiszona bedzie do obiadu do miesa bo zostalo jeszcze
to tylko ziemniaki ugotuje i zrobie zasmazana kupustke :tak:

Marzenko to ladny wiek wasza mama juz ma :-)

Milego dnia !!

witam
aneteczka a ja nie jesten przejedzona:-) urok nie przesadzania z robieniem na swieta:-D:-D
owca u nas tez cieplo jakies 8stop:-) wczesniej padalo a teraz jest fajnie na dworze:tak:

Witam i ja:)
No tak jak piszecie, święta i już po...jeszcze Sylwek i nowy rok i powrót do codzienności:tak:
Wigilię spędziliśmy sami i wcale nie było źle, pierwszy dzień świąt u znajomej byliśmy a wczoraj w domku.
Obiadu nie gotuję bo tyle jedzenia zostało że hej, trzeba jeść bo się zmarnuje....

Witam i ja ... lenimy sie do 1 stycznia - dopiero 2 do pracy. Mala bajki oglada a ja lece domek ogarnac i dzis znow w odwiedzinki dp rodzinki ... ;)
Owca wierza to super sprawa, tylko kup taka na usb :)
Marzenka nooo mama to juz faktycznie ładny wiek ma :)
Uciekam troche do małej, zaraz kuzynka do niej przyjedzie to znow sie bede bawic :) do miłego :*

witam i ja,
w wigilie bylismy u nas, w 1 dzien swiat u babci a potem u ciotki. A drugi znow u babci. Szybko zlecialo i dobrze. Smutno mi bylo bez mojego, ryczec mi sie chcialo, ale musialam byc twarda i robic dobra mine do zlej gry. Meczace.
Kubus dostal kilka prezentow, cieszyl sie bardzo, nie wiedzial czym sie bawic.

Owieczka
moze dla Hani zamiast wiezy zobaczcie na takie radio z CD i wejsciem USB na pendriva. Ja mam taki i to fajny zakup. Polecam

Jedzonka jak zwykle zostało, bedziemy teraz jesc przez 2 tygodnie :sorry:
Ciasteczko mam pytanie odnosnie sernika, zawsze opada po upieczeniu i to sporo. Jest jakas metoda na to? Ty jako specjalistka moze masz jakies sposoby.

Pozdrawiam Was

reklama
aniolek :-D nie przesadzajmy z ta specjalistka:-D mi sernik nieraz tez opadnie ale tylko dlatego ze za wczesnie wyjmuje z piekarnika,
wsumie powody moga byc dwa:
- za dlugo sa mieszane skladniki na mase i zbytnio jest napowietrzona
- wyciaganie sernika od razu po upieczeniu, daj mu ostygnac w tym piekarniku najpierw przy zamknietych pozniej przy otwartych

a my po zaupach, w lodowce swiatlo:-D

Do góry