reklama
C
ciasteczko
Gość
a mnie mloda namowila do zrobienia lodow malinowych, pyszne wyszly:-)
marzenka21
Fanka BB :)
ciacho zaraz lukne na twoje torty bo jutro bede robic dla mamy na 72 urodziny
my tez bylismy na dlugim spacerku.zrobilam pazurki i poprasowalam wiec wieczor wolny
rany jutro juz ostatni dzien wolny bozesz ty moj jak to szybko leci;-)
my tez bylismy na dlugim spacerku.zrobilam pazurki i poprasowalam wiec wieczor wolny
rany jutro juz ostatni dzien wolny bozesz ty moj jak to szybko leci;-)
aneteczka
Fanka BB :)
Witam z kawką z rana
Ja dziś wolne. Po świetach obrzarta jestem, żal na wagę wstawać. Z ciast najlepiej nam smakował mój pierwszy raz zrobiony 3 bit, polecam, proste i dobre dla łasuchów,bo słodkie bardzo.
Synek dopiero do p-la idzie po nowym roku:-)chate do tej pory nam rozwali
Wczoraj po kościele byliśmy na spacerez, tak przyjemnie słonko świeciło jak na wiosnę.
Ja dziś wolne. Po świetach obrzarta jestem, żal na wagę wstawać. Z ciast najlepiej nam smakował mój pierwszy raz zrobiony 3 bit, polecam, proste i dobre dla łasuchów,bo słodkie bardzo.
Synek dopiero do p-la idzie po nowym roku:-)chate do tej pory nam rozwali
Wczoraj po kościele byliśmy na spacerez, tak przyjemnie słonko świeciło jak na wiosnę.
witam i ja z konczaca sie kawka haha
swieta swieta i po swietach
kurcze slonko mi po oknach daje i po oczach ;-)
u mnie wszyscy w domu i to az do 7 stycznia masakra
zwariujemy wszyscy ze soba tyle czasu
jedziemy dzis mediamarkt chce kupic usb stick i zobaczyc jakies wieze male
mysle zeby mlodej na urodziny kupic
bo zaraz bedzie miala...a ona lubie muzyke sluchac i zawsze musi w kompie wlaczac wiec jakies radyjko by sie jej przydalo a w sumie co innego kupic zabawek juz nie chce jej kupowac ..
Gotuje kaupste kiszona bedzie do obiadu do miesa bo zostalo jeszcze
to tylko ziemniaki ugotuje i zrobie zasmazana kupustke
Marzenko to ladny wiek wasza mama juz ma :-)
Milego dnia !!
swieta swieta i po swietach
kurcze slonko mi po oknach daje i po oczach ;-)
u mnie wszyscy w domu i to az do 7 stycznia masakra
zwariujemy wszyscy ze soba tyle czasu
jedziemy dzis mediamarkt chce kupic usb stick i zobaczyc jakies wieze male
mysle zeby mlodej na urodziny kupic
bo zaraz bedzie miala...a ona lubie muzyke sluchac i zawsze musi w kompie wlaczac wiec jakies radyjko by sie jej przydalo a w sumie co innego kupic zabawek juz nie chce jej kupowac ..
Gotuje kaupste kiszona bedzie do obiadu do miesa bo zostalo jeszcze
to tylko ziemniaki ugotuje i zrobie zasmazana kupustke
Marzenko to ladny wiek wasza mama juz ma :-)
Milego dnia !!
C
ciasteczko
Gość
witam
aneteczka a ja nie jesten przejedzona:-) urok nie przesadzania z robieniem na swieta
owca u nas tez cieplo jakies 8stop:-) wczesniej padalo a teraz jest fajnie na dworze
aneteczka a ja nie jesten przejedzona:-) urok nie przesadzania z robieniem na swieta
owca u nas tez cieplo jakies 8stop:-) wczesniej padalo a teraz jest fajnie na dworze
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam i ja
No tak jak piszecie, święta i już po...jeszcze Sylwek i nowy rok i powrót do codzienności
Wigilię spędziliśmy sami i wcale nie było źle, pierwszy dzień świąt u znajomej byliśmy a wczoraj w domku.
Obiadu nie gotuję bo tyle jedzenia zostało że hej, trzeba jeść bo się zmarnuje....
No tak jak piszecie, święta i już po...jeszcze Sylwek i nowy rok i powrót do codzienności
Wigilię spędziliśmy sami i wcale nie było źle, pierwszy dzień świąt u znajomej byliśmy a wczoraj w domku.
Obiadu nie gotuję bo tyle jedzenia zostało że hej, trzeba jeść bo się zmarnuje....
madziarena
Mamusia Amelki
Witam i ja ... lenimy sie do 1 stycznia - dopiero 2 do pracy. Mala bajki oglada a ja lece domek ogarnac i dzis znow w odwiedzinki dp rodzinki ...
Owca wierza to super sprawa, tylko kup taka na usb
Marzenka nooo mama to juz faktycznie ładny wiek ma
Uciekam troche do małej, zaraz kuzynka do niej przyjedzie to znow sie bede bawic do miłego :*
Owca wierza to super sprawa, tylko kup taka na usb
Marzenka nooo mama to juz faktycznie ładny wiek ma
Uciekam troche do małej, zaraz kuzynka do niej przyjedzie to znow sie bede bawic do miłego :*
aniolek-86
Madziula :P
witam i ja,
w wigilie bylismy u nas, w 1 dzien swiat u babci a potem u ciotki. A drugi znow u babci. Szybko zlecialo i dobrze. Smutno mi bylo bez mojego, ryczec mi sie chcialo, ale musialam byc twarda i robic dobra mine do zlej gry. Meczace.
Kubus dostal kilka prezentow, cieszyl sie bardzo, nie wiedzial czym sie bawic.
Owieczka moze dla Hani zamiast wiezy zobaczcie na takie radio z CD i wejsciem USB na pendriva. Ja mam taki i to fajny zakup. Polecam
Jedzonka jak zwykle zostało, bedziemy teraz jesc przez 2 tygodnie
Ciasteczko mam pytanie odnosnie sernika, zawsze opada po upieczeniu i to sporo. Jest jakas metoda na to? Ty jako specjalistka moze masz jakies sposoby.
Pozdrawiam Was
w wigilie bylismy u nas, w 1 dzien swiat u babci a potem u ciotki. A drugi znow u babci. Szybko zlecialo i dobrze. Smutno mi bylo bez mojego, ryczec mi sie chcialo, ale musialam byc twarda i robic dobra mine do zlej gry. Meczace.
Kubus dostal kilka prezentow, cieszyl sie bardzo, nie wiedzial czym sie bawic.
Owieczka moze dla Hani zamiast wiezy zobaczcie na takie radio z CD i wejsciem USB na pendriva. Ja mam taki i to fajny zakup. Polecam
Jedzonka jak zwykle zostało, bedziemy teraz jesc przez 2 tygodnie
Ciasteczko mam pytanie odnosnie sernika, zawsze opada po upieczeniu i to sporo. Jest jakas metoda na to? Ty jako specjalistka moze masz jakies sposoby.
Pozdrawiam Was
reklama
C
ciasteczko
Gość
aniolek nie przesadzajmy z ta specjalistka mi sernik nieraz tez opadnie ale tylko dlatego ze za wczesnie wyjmuje z piekarnika,
wsumie powody moga byc dwa:
- za dlugo sa mieszane skladniki na mase i zbytnio jest napowietrzona
- wyciaganie sernika od razu po upieczeniu, daj mu ostygnac w tym piekarniku najpierw przy zamknietych pozniej przy otwartych
a my po zaupach, w lodowce swiatlo
wsumie powody moga byc dwa:
- za dlugo sa mieszane skladniki na mase i zbytnio jest napowietrzona
- wyciaganie sernika od razu po upieczeniu, daj mu ostygnac w tym piekarniku najpierw przy zamknietych pozniej przy otwartych
a my po zaupach, w lodowce swiatlo
Podziel się: