reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a tutaj pustki:errr::growl: o wy wszystkie przy garnkach? tzn ja tez w kuchni siedze przy lapku i popijam herbatke:-D, sprzatalam ale u mnie codziennie trzeba myc podlogi wiec generalne sa codziennie:oo::-D

reklama
czesc dziewczyny no w tym tygodniu to u mnie masakra z czasem
maz ma wolne i pozalatwialismy mnostwo spraw troche wizyt u lekarza, porzadki w domu
widze dziewczyny ze z was niezle kucharki future musze kiedys wziasc od ciebie jakis przepis na proste ciasteczka ,moze sie uda cos upiec bo totalnie nie umiem piec ,zdecydowanie wole gotowanie
z racji tego ze moge juz sie tu nie pojawic do swiat to zycze wam ZDROWYCH WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA :-):-)
POZDRAWIAMY

ciacho ja jestem
latam po necie tu i tam...:tak:
ja nic nie robie w kuchni juz...
jutro bede nalesniki na krokiety smazyc
w niedziele je dokoncze
salatka tez w niedziele a majonez wymieszam w poniedzialek...
sledziki w smietanie zrobie ale tez w poniedzialek
wiec narazie mam luz :tak:
bylam na dworze z psiakiem
sniegu ladnie napadalo :-)
i zimno sie robi czyli zima wraca :tak:

Mati a ja myslalam ze juz o nas zapomnialas haha
wzajemnie wam tez zycze wesolych spokojnych Swiat !!

Ja wleciałam na moment podczytać...
ciacho no chyba każdy teraz czymś zajęty a jeśli chodzi o mychę no to na pewno sama się odezwie, na razie nie ma weny, sytuacja nieciekawa co zresztą wiecie, ciągle pod górę...będzie chciała to się wyżali wam.
Ugotowałam kapustę z grochem, na kolację już spróbowaliśmy, jutro ciasta.
Teraz chwila spokoju, zaraz będę małego kładła i Zuzie obrobie do spania...

mati tobie wrowniez wesolych:-)
owca zima a no wrocila ja sie ciesze ze u nas nie pada snieg ma dosyc go serdecznie za to -8 mamy:baffled:
megi wsumie masz racje, ja tez sprzatalam, ciasta bede dopiero w niedziele piec a cala reszte w poniedzialek
kurczaki bedziemy piec a wsumie same sie beda piec w pierwszy dzien swiat, wrzuci sie tylko do piekarnika z rana i beda świeżutkie na obiad my na luzka podchodzimy do swiat dzien jak kazdy inny tylko bardziej odswietny i luzniejszy
a na wigili bedzie 13 osob wiec tez nie malo

hejo
ale jestem padnieta nie spie od 4 rano dawid mnie obudzil swoim kaszlem a pozniej to juz do pracy..
zrobila sobie jednego paznokcia na probe hhe wyszedl;-)duzo tych rzeczy mam a niewiem z czym je laczyc...to sa tak zwane poczatki:tak:czeka mnie duzo nauki
megi ja chcialam dzis makowca piec ale nigdzie drozdzy nie moge dostac i nie robie poki co...zrobilam tylko nalesniki na krokiety i jutro rybe po grecku bede robic i farsz do krokietow
w niedziele ciasta a w poniedzialek to juz na luzie do pracy id eod 7 do 11 wiec na spokojnie.
megi i jak dostalas?

marzenka tak wczesnie rybe po grecku robisz? a laczysz ja z warzywami czy kladziesz usmazone kawalki na wazrzywach?

zmywam sie grzecznie i zycze milego wieczoru:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka

ja mam wolne do 2go stycznia to się wybyczę.
Jeszcze nic nie mam zrobione, dziś idę jeszcze do fryzjera.

Do góry