reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laski
ja wczoraj robilam ta rybe po grecku jak na pierwszy raz wyszlo super i makowca..wyszly mi 3 zwijane ;-)
jeszcze farsz do krokietow robilam a dzis tylko jablecznik karmelowiec i przeloze sobie krokiety a jutro tylko bede smazyc.a i warzywa na salatke ale krojenie zostawiam mojemu bo ja na 14 do pracy.
a ja sie dalej zle czuje slaba nie mam sil na nic..w nocy chyba goraczke mialam bo cala mokra bylam...
ciacho gdybym wiedziala to tez bym owinela calego makowca a tak tylko na dol dalam.tak czy siak wyszedl dobry;-)

reklama
Widze ze wszystkie szaleja przy garach haha
ja prawie mam juz porobione
salatke jarzynowa zrobilismy
teraz jeszcze koncze robic salatke ze sledzikiem
a tak to na dzis wsio :tak::tak:
ciasta odpadaja bo nic nie pieke,kupilam makowca i rolade z bita smietana i jutro jeszcze jakis kawalek kupie i starczy :tak:

Marzenka zdrowka ci zycze zebys sie w swieta nie pochorowala calkiem ;-)

Gdybym juz nie zajrzala albo te co juz tu nie wdepna chcialam zlozyc zyczenia :tak:

Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Waszych osób.

Dla was wszystkich dziewczyny i waszych rodzin najserdeczniejsze życzenia Zdrowych i Spokojnych świąt i dla dzieciaczków superowych prezentów od gwiazdora:-) Nie opychajcie się zanadto bo wam kg przybędzie jak każdemu chyba...BUZIAKI:***

reklama
Do góry