reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha a ja juz chcialam pisac ze co ty w domu robisz:-D:-D zomnialam ze masz narazie wolne
pogoda jest be ogladalam dlugoterminowa i niezbyt ten weekend zimny maja byc przymrozki ale niech beda z tym ze znowu ma cos padac:angry:

Oj Ciasteczko Ciasteczko no mam mam wolne :) ale w poniedziałek do nowa i tak w sumie prawie do samych świąt w sumie do 21 grudnia, można powiedzieć że będę miała 2 dni na przygotowanie świąt :) ale u Nas skromne będą więc dam radę!

Witam
wlasnie do domku wrocilam..
ale zimno 5 st na jutro zapowiadaja u nas snieg :tak:
wy laski mi tu zadnego mikolaja nie zyczcie hehe :-D..narazie podziekuje :tak:
usmialam sie z tej owieczki haha...

Mycha tak znam monike :tak: to moja byla sasiadka mieszkala pietro podemna :tak: a ty skad ja znasz ?

Ide zapiekanki wstawic bo dzis nic na obiad nie mam i trzeba sie gotowcami ratowac ;-)

Owca Moja kuzynka wyszła za Mąż za Marcina Osadnika no a Monika z Marcinem to rodzina, nie wiem w sumie kim dla siebie są ale chyba jakimś kuzynostwem czy jakoś .... Kiedyś byłam właśnie z Moją kuzynką i jej mężem tym Marcinem (jak jeszcze do Ekonomika chodziłam) u Moniki i jej Męża :-ptrochę się pobalowało a później jechaliśmy na dyskotekę, najmłodsza z towarzystwa byłam ale fajnie się bawiłam ;-) :-) wspomnienia są :-p:-p

reklama
Laski gdzie was wywialo ?? ponoc pada u was caly dzien to gdzie sie podziewacie ?:eek::eek:

ja juz sobie zupke jarzynowa na jutro ugotowalam :tak:
mlody moj dostal dzis zaproszenie na jutro do kolegi na urodziny musze jutro na szybko jakis prezent zakupic , troche pozno dala te zaproszenia :angry:..

A tak propo swiat kupujecie cos swoim faceta pod choinke ?? jesli tak to co ???
bo ja bym cos kupila ale nie wiem co...hmm..perfumy to moga kupic na codzien bez okazji,skarpetki gacie odpada hehe :-D
wiec nie mam pomyslow...dajcie cos..;-)

owca zalezy jakie perfumy chociaz moj sobie sam kupuje i mi tez bez okazji a zazwyczaj mamy ten sam zapach tylko damski i meski
powie ci ze moj M ma dobre wyczucie jezeli chodzi o zapachy i zreszta ubrania tez:tak: lepiej mi doradzi niz ja sama:-D
ja mojemu nieraz ciucha jakiegos firmowego kupuje,

heh mowa o prezentach dla mężów:-D ja mojemu kupuję w tym roku piżamę bo bidok mój w gaciach śpi, wszystko przestarzałe albo sprane i nic nie ma powywalałam ostatnio podczas porządków. Może jakiś balsam po goleniu jak już coś w avonie wyczaję albo Nivea bo on z tej firmy lubuje się:tak:

witajcie
wczoraj nam drzwi naprawiali w koncu i drzwi mialam caly czas otwarte i juz mnie chorobsko dopada...mowie wam zle sie dzieje......:baffled:druga kolezanka poszla na zwolnienie:baffled:
my mamy jeszcze w grudniu rocznice i musze cos kupic na prezent i tak se mysle moze jakis zestaw nivea i moze lancuszek albo branzoletka tylko czy nosic bedzie..bo na urodziny kupilam mu lancuszek to ja go nosze:rofl2:i jeszcze mam upatrzona bluze pumy rozpinana
owca bielizna u mnie tez odpada bo dostaje na codzien;-)
zrobilam dzis wolne dawidkowi biedulek teskni za mna placze przez sen wola przez sen mame to niech pobedzie ze mna..i tak jeszcze spi;-)
u mnie dzis nie pada w koncu;-)

Hejoł
Ale pogoda wczoraj była fuuujjjj ... śniegu u nas spadło nawet nawet hehe
Ja byłam na zebraniu - nasze małe 3 latki biją na łeb 5 latków ;)) są lepsze w analizie, syntezie, ubieraniu się io w sporcie hehe
Ciacho mój też piżam nie uznaje ... tak myślałam, że może jakiś polar ... albo się do kina wybierzemy i zrobimy sobie dzień tylko nasz ... no sama już nie wiem :/ tyle tego jest a co do prezentu dla Amelki to już wogóle wymiękam - 8-go ma urodziny i nawet nie mam pojecia do kupic

dzien dobry
marzenka zdrowka zycze, a bluza to fajny pomysl, moj dostal kiedys ode mnie czapke i bluzke na dlugi rekaw z logo bmw-moj maniak:-D
madziarena to milo tak jak dziecko mlodsze lepiej sie rozwija od starszego:tak:ja moim kupowalam puzzle, bajki, gry takie takie zgadywanki, oddalam 2 rekalmowy bajek dla siostrzenca a jeszcze cala polka tego jest, gro puzzli oddalam do przedszkola

reklama
Ciacho moja to tylko ostatnio puzzle, kolorowanki, rysuje maluje - na okrągło - niczym innym się nie bawi. Siedzi ze mną i robimy non stop analize i syntezę wyrazów - głoskujemy, literujemy, liczymy - a jej to sprawia meeega radość.
Ja mojemu własnie też bluzę szukam, chyba, że wybierzemy się na kolację i do kina jako prezent gwiazdkowy - się okaże :)

Do góry