reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wlasnie jak zobaczylam cene wyjsciowa to mnie scisnelo a niestety te rzeczy drogie a szkoda
ja mam juz dla dzieciakow prezenty, zostalo mi do kupienia jeden prezent dla szwagra

reklama
no hejka
ja nie mam dla nikogo prezentu
dla malej tylko łóżko kupilismy, pomagała skręcac, ale wyniesione na strych, wiec przez miesiąć zapomni.
a tak to nic nie mam.

a co do kurtek, to ja nie gustuje w sportowych, nie podobają mi się. Ja obczaiłam sobie w orsayu, ale czekam na przecene ;))

Future nie skusisz się nawet na drobiazg dla Helenki pod choinkę, zabawki tak cieszą dzieciaków....Moja by z łóżka to może i by się cieszyła ale o zabawkę też by prosiła "Mikołaja":tak:
A ja dziś cały dzień w domku nie wychodzę na tę psią pogodę...Mąż zawiózł Zuzie do p-la, odbierze ją on i na zebranie o 17.30 też chętny on więc luz:tak: Wzięłam się dziś za sprzątanie, wc się prosiło, łazienkę wczoraj wymyłam. Pyrki się gotują, usmażę mielone i sos zrobię, surówka w lodówce jest i obiad z głowy;-) Później lenistwo:-p Jutro miałam na kontrol ale poczekam i w piątek pojedziemy bo m jutro ma służbę a ja z dzieciakami na piechte w razie deszczu nie polece. Widzę że lepiej z nim, jutro kończymy antybiotyk.

a ja lubie sportowe ciuchy gownie tak chodze ubrana:-D jeansy,podkoszulek, adidasy i potarafie tak cala jesie przelazic,i wisone, wsumi w sportowe ciuchy sie mieszcze bez problemu nawet w L:-D
i kocham pume:-D
ale ja pisalam o prezentach na swieta nie na mikolaja bo ten mikolaj to czekolade dostana i bedzie gitara

megi - ona dość pierdół dostanie od babć i cioć. a ja za bardzo za zabawkami nie jestem, bo ona ma już cały pokój, a niechętnie się bawi. chyba, ze odłoże na szafe coś i wyciągam po miesiącu. albo teraz jak wyciągnęłam maty dla Gucia i pałąki, to godzinami się bawi i grzechocze.
a za fajną zabawkę edukacyjną trzeba dać ponad 150zł. a ja nie mam. po prostu. kupiłam łóżeczko pozniej pokaze zdjecia.

Cześć.

Dzisiaj beznadziejna pogoda, masakra normalnie. No i do poniedziałku luzik, zobaczymy jak później będzie.

No co do prezentów to Ja tak jak ciacho po czekoladzie i wystarczy, co za dużo to nie zdrowo, później święta to coś większego dostaną choć od nas Moje dzieci to mogą słabe prezenty dostać coś Mi się tak wydaje bo z kasą na maxa krucho :sorry: Oj jak Mój nic w międzyczasie nie znajdzie innego no to do kwietnia będzie lipa, nie wiem jak będziemy żyć, Ja od 1 marca na staż no to w kwietniu kasę dostanę no to już jakoś będzie lepiej, ale do tego czasu słabo to wszystko widzę, na samą myśl o świętach po prostu płakać Mi się chce!!!

Więc Kochane jest oficjalne! Mam dla was wspaniałą i zaskakującą wiadomość. Znowu się spodziewam. Niepełny jeden tydzień i odliczamy! Mój Boże! Wiem, ja sama jestem w szoku. Nie mogę w to uwierzyć. Miałam nic nie pisać ale nie mogłam utrzymać tego w tajemnicy., , więc postanowiłam to zrobić.
Tak spodziewam się mikołaja
:tak::tak::-D

Co do prezentow to na mikolaja nic nie daje dzieciaka chyba ze jakis drobny slodycz ale to maja na codzien wiec raczej nie ucieszy ich to..:tak:
Mycha jakos to bedzie,nie martw sie na zapas :-)

reklama
Hej

Arek chory wymiotuje żółcią, jak na razie śpi. Lekarz badał i dał na wymioty coś.

Owca i Future a już myślałam, że wy takie nadgorliwe i tak szybko wykryłyście :-)

Chyba idę spać, mdli mnie na noc.

Do góry