reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello !!
ja musialam dzieciaki wyprawic i za pare minut tez wychodze...takze odezwe sie popoludniu :tak::tak:

Future a co cie tak na winko wzielo?? kaca nie masz ??..:-)
ja po winie jakos zawsze zle sie czuje,glowa boli i na wymioty mnie bierze no chyba ze wypije tylko 1-2 lampki to jest ok ale jak wiecej to potem sie mecze....:tak:

Milego dnia...

reklama
dzien dobry
a ja nie wiem co to kac bo nie pije:-D:-D
u nas znowu mgla ilez mozna:baffled:, wczoraj tak pieknie bylo
future musialas odreagowac czy jakas okazja byla?

czasem trzeba odreagowac bo inaczej czlowiek by zwariował
ja ide przejsc sie po sklepach niekoniecnie cos kupic albo sprzatam to mnie wycisza na maxa

hej
Jasiek chyrla bidulek w nocy az mu sie wyrwywalo wszystko tak go kaszlemeczyl dzis dalam mu fosidal i grospirosin czy cos takiego dopiero co ntybiotyk skonczyl szlag

Hej
My wczoraj na wizycie byliśmy, mały jeszcze na oskrzelach trochę ma stąd ten kaszel ale pani doktor powiedziała że leki robią swoje bo nie jest tak źle jak było w środę, jest lepiej:tak: ciąg dalszy inhalacji, antybiotyku wszystko do czwartku i w czwartek na kontrol znów. Dopisała mu tylko tabletki coś sterydowe o nazwie Encorton. Tak poza tym wsio po staremu. Pawcio z dnia na dzień więcej kroczków daje. Wczoraj zrobił sam dystans od jednej futryny pokoju do drugiej jakieś dobre 2 metry, dla nas to dużo:tak::-) A tak w ogóle to jade na trybie awaryjnym bo mi coś z lapkiem się stalo, mój musi jutro zajrzeć do niego. Pozdrowionka

Witam nadaje z domku
usiadlam wlasnie z pierwsza kawusia...:tak:
zaraz biore sie za pieczenie ciasteczek oby mi wyszly...;-)

megi , pr, zdrowka dla synkow :tak:
megi fajnie ze maly pomalu sie puszcze jeszcze troszke i poczuje sie pewny i zacznie chodzic:tak:
ciekawe jak u naszego Aniolka...:baffled:

uciekam kawke dopic i obleciec BB..:-p

Ale pustki tu...
ja wypompowana jakas jestem bo ciagle w biegu caly dzien :tak:
teraz dopiero ciastka skonczylam, smaczne wyszly takie maslane
znikaja z talerza strasznie szybko hehe :-D wyszlo mi 60 sztuk a nie wiele zostalo hehe

a to dla was na poczestunek hehe ;-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry