reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień Dobry hmm a raczej Dobry wieczór!

Dzionek jakoś minął, jutro ostatnie zajęcia z Panią Psycholog, ale ten czas minął i od czwartku wolne a od poniedziałku zaczną się następne zajęcia tym razem z doradcą zawodowym i też pewnie zleci ...

Jedna osoba zrezygnowała u Nas na kursie i od jutra prawdopodobnie za nią będzie inna dziewczyna ... Ciekawe jaka będzie, czy dogadamy się z nią tak jak się dogadujemy wszystkie ze sobą czy będzie inna .. Okaże się jutro.

Oblukam co i jak, i zmykam spać!

Dzien dobry !!
ja na chwilunie tylko bo zaraz trzeba wychodzic..
kurcze ledwo wstaje a musze wszystko szybko robic ech...

Marzenka to fajnie ze mezus wrocil odpoczniesz troszke jak on jest w domu :tak::tak:
dresik fajny, ale cena to nie wiadomo jaka bedzie bo to licytacja to jeszcze pewnie pojdzie w gore :tak:

Ciacho kurteczka spoko...a to chyba taka jesienna bardziej ?

Dobra dopijam pepsi i ubieram sie zaraz pa ;-);-)

no ciacho ja tak mam uzaleznienie hehe od coli i pepsi ;-)
musze cos z ranka na szybko wypic a do tego zagryzlam ciasteczkiem haha sniadanko ;-)
dobra juz musze spadac

reklama
owca no co ty cole na sniadanie:-D
u mnie kawa zawsze rano codziennie
no niby licytacja ale dzis sie konczy a nikt nie licytuje..no zobaczymy czy mi sie uda...przyda by mi sie

ciacho kurtka fajna i nie drogo
my dzis jedziemy do tesco obczaic zabawki dla dawida pod choinke i pomyslimy co kupic mu..

Do góry