reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam...
ja wlasnie usiadlam na spokojnie bo bylam zrobic zakupy wekendowe i w miedzy czasie zrobilam salatke z lososiem
pierwszy raz mam nadzieje ze bedzie dobra :tak::tak: a jutro bede robic muffinki hehe :-)

Marzenka wspolczuje ci ze tak ciagle sama musisz siedziec no ale tak to jest jak ma sie meza wojaka ;-);-)
podrzuc kopytko :-D:-D pojadlo by sie...

Aniolek fajnie ze twoj przyjedzie szkoda ze nie na swieta ale choc dobre i to ze teraz bedzie :tak::tak: zawsze sie troszke soba nacieszycie..

Ciacho a ty widze wpadlas w wir szycia :tak:co bedziesz dobrego na wekendzik piekla ??

reklama
witam
owca jaka to salatka z lososiem?ja strasznie polubialam lososia nigdy nie jadlam a teraz jak u nas w sklepie jest to biore;-)
ciacho widzialam ten jablecznik...no zastanowimy sie;-)
mi dawid sie obudzil juz po 5 no masakra....i co chwile mama wstajemy ktora godzina:cool:

Dzien dobry !!
ja juz troche w domku posprzatalam sobie, bylam na dworze z psem i teraz czas na kawe :tak:
na obiad zrobie dzis zapiekanke ryzowa z miesem :tak:
zimno troszke mrozik jest...ale slonce jak daje az okno musialam lekko zaslonic bo daje po oczach.

Marzenka to ci szybko maly wstal ale on chyba tez szybko wieczorem zasypia :tak:
a salatka dobra wyszla tez robilam taka pierwszy raz tylko nie solic zbyt duzo bo losos slony troszke ...

http://www.smaczny.pl/przepis,salatka_z_lososia

owca wczoraj mi poszedl spac o 19-30 tylko widzisz ostatnio spal mi od 18-15 do 6-10 i wychodzi na to ze im pozniej idzie spac tym szybciej wstaje;-)zreszta zawsze u niego tak bylo
ja tez juz ogarnelam domek za chwile zrobie swoje cwiczenia i ide lepetyne myc...a pozniej do babci dawida zaprowadzic bo dzis druga zmiana
owca ale zes mi narobila chetki na lososia;-)

dzien dobry ranne ptaszki:-D
ja jeszcze daleko w lesie ze sprzataniem ale bardzo pozno poszlam spac to wstalam kolo 9:-D
ale juz kuchanie posprzatana, wlosy tez ufarbowalam, walnelam sobie oko co by wygladac:-D
a starsz cora poszla przesluchanie do mast be the music, ale porazka bo od 1,5godziny stoja na dworze:confused2: jak nie wejda za godzien to wraca do domu

Witam
U nas dzieciaki w nocy kaszlały, Zuzia mniej ale Paweł bardziej, nie dało mu to spać. Dostałam skierowanie na szczepienie z Zuzią na srodę to i chyba Pawła pójdziemy przebadać ZNÓW:/ nie wiem co on ma z tym kaszlem. Pranie się kręci, później obiadek, dziś sobota to jajca sadzone zrobię, pyrki jakaś surówka...już nie mam pomysłów. Pozdrawiam i zdrówka dla chorych dzieciaczków.
owca- słońce???żartujesz u nas mglisto i brzydko ale nie pada:/

My wrocilismy do domku bylismy na dzialce troche pograbic bo lisci pelno
zgrabione to i ladniej wyglada :tak::tak:
Pieknie dzis na dworze slonecznie i cieplo 9 st :tak:

Zdrowka dla dzieciakow :tak:

Ciacho i jak corka zalapala sie na casting ? co ona chciala tam robic spiewac ?:nerd:

Obiadek sie juz robi w piekarniku zapiekanka makaronowa pychotka :-p:-p

reklama
owca tak dostala sie tam sie wszyscy dostaja bo to eliminacje dopiero i ponoc wyniki za kilka miesiecy
tylko organizatorzy pojechali po bandzie, zimno 3 stop a ludzie na dworze czekali zeby dostac numerek, i moja weszla o okolo 13 ale chyba jeszcze nie spiewala a ktore jes godzina:eek:
moja stala od 8 do 13 na dworze :angry: latem ok ale o tej porze roku...

Do góry