reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam sie nie wyspana
mlody kolo 3 zwymiotowal w nocy i potem o 4 i potem znow kolo 6 ech...nie wiem czemu
zostaje dzis z emem w domu ja zaraz musze wychodzic :tak:
dalam mu pare lykow coli ale po chwili ja zwymiotowal :baffled: kanapki zrobilam ale nie chce isc zjesc...dalam jeszcze paluszki moze mu pomoga choc tez ich nie chce a widac ze cos go meczy bo sama slina pluje...

No nic milego dnia spiochy ;-);-);-)

dzien dobry
owca zdrowka dla mlodego:-) oby szybko mu przeszlo
ja juz dawno wstalam, jakies zakupy zrobilam, jablka na szarlotek tez zrobilam i bede pozniej piec:-)
dzieciaki w szkole to mam chwile wytchnienia;-):-D

hej
a ja w pracy, mała w przedszkolu i jakoś się kula, dziś mają apel na 11 listopada i mieli być na galowo. Amelka kaszle dalej mimo inhalacji, no ale w nocy już lżej więc może pomagają, dodatkowo doszedł katar i się oczyszcza ehsss życie :) Dziś idę na impreze na sale bo jest otwarcie i jakieś występy na 11 list, moje dziecie ma byc tez :) Uciekam pracowac :)

Hej.

Witam sie nie wyspana
mlody kolo 3 zwymiotowal w nocy i potem o 4 i potem znow kolo 6 ech...nie wiem czemu
zostaje dzis z emem w domu ja zaraz musze wychodzic :tak:
dalam mu pare lykow coli ale po chwili ja zwymiotowal :baffled: kanapki zrobilam ale nie chce isc zjesc...dalam jeszcze paluszki moze mu pomoga choc tez ich nie chce a widac ze cos go meczy bo sama slina pluje...

No nic milego dnia spiochy ;-);-);-)

Owca zdrówka dla młodego.

U Nas po staremu niestety bez zmian :no: no nic nie będę smęcić ...

reklama
Do góry