reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry
widze ze wczoraj tutaj nawet pies z kulawa noga nie zajrzal:-D
owca pewnie nie ma to jak w domu nawte jak sie nudzisz to u siebie chociaz mi w domu rzadko sie nudzi:-D

DZIEŃ DOBRY.

Wczoraj taka paskudna pogoda była, że masakra a dziś troszkę lepiej najważniejsze, że nie pada deszcz :tak: ale My dość późno wyjechaliśmy na cmentarze więc nas deszcz nie chwycił. Nie byliśmy nigdzie na cmentarzu na Mszy bo tak zimno i w ogóle a z Naszymi chłopakami to lepiej nie bo by się jeszcze od tego pochorowali i tyle by z tego było, a później jak pojechaliśmy już nie padało to pojechaliśmy najpierw tutaj w Bukowcu do dziadka Mojego, później do Pszczewa do dziadków Moich (jak jechaliśmy przez wioskę w której dziadki mieszkali to wspomnienia wróciły i w drodze na cmentarz się popłakałam jakoś tak Mnie ścisnęło w gardle - jednak się tam pół życia spędziło, wakacje i nie tylko i tak tęskno już w ogóle za dziadkami Mi się zrobiło) :-( no a na końcu do dziadków i wujka męża. Akurat jak byliśmy u Moich dziadków to już ciemno było tak ładnie te znicze się paliły, tak kolorowo - szkoda tylko że większość ludzi jeździ na cmentarze tylko w taki dzień i tylko wtedy tak dużo jest zniczy itp. .... Taki to wczoraj dzień wspomnień był jak dla Mnie:tak: I w dodatku jeszcze wczoraj @ dostałam a pierwsze 2dni najgorsze, no ale co jakoś dałam radę, dziś taka trochę obalała chodzę i leje się jak z kranu no ale takie babskie życie.

Owca no jak to mówią "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" co nie? ;-)

Spać Mi się troszkę chce.

Dobry:)
Ale Zuzia miała radochę jak jej z m wręczyliśmy prezencik rano, wszędzie teraz z pieskiem pod pachą chodzi:-)
Czekamy na przelew wypłaty i jedziemy na zakupy bo światełko w lodówce pomału widać;-)

reklama
Megi 1oo latek dla Zuzi. Kurcze jak ten czas zapiatala, pamiętam jak jeszcze bodajże rok temu torcika Zuzia dostała na urodzinki od Was. Hmmm tak Mi się bynajmniej wydaje, ze to u Was było dla Zuzi, jak coś pokręciłam to sorki...

Bynajmniej i tak ten czas pędzi, przecież pamiętam jak tak nie dawno było Boże Narodzenie, jeszcze w M-czu i jak M jechał po Moich rodziców bo sami we dwoje w Wigilię mieli siedzieć i szkoda Nam było a po Wigilii pojechaliśmy do nich na noc ... Zobaczymy jak to w tym roku będzie. ;-)

Do góry