reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future to ci synek daje chyba niezle popalic hehe jak ciagle tak koncertuje to macie wesolo :-D:-D

Piesek zaszczepiony zaplacilam 65 zl wiec luzik , jeszcze tabletke na odrobaczenie wzielam to 10 zl kosztowala :tak:
ale to i tak taniej jak u nas :tak:

Seriale obejrzane , piwko z tesciowa wypite to zaraz do wyrka uciekam :tak:

reklama
Future współczuję kolek.. u nas było to samo od 17 się zaczynało codziennie.. Ja dawałam BOBOTIC ale jakiś spektakularnych efektów nie było niestety :/

U nas nocka jak zwykle do bani.. muszę kupić przeciwbólowy w syropie.. Gorzej, jeśli to tylko takie widzimisię Małego, że się budzi co chwilę, a tak naprawdę nic mu nie dolega..

Witam, słonko ładnie nam świeci no i widać nieco cieplej w porównaniu z wczorajszym dniem:tak:
Dzisiaj Zuzia ma na 11.30 bo religia, trzeba małego ubrać i śmignąć ale nie chce mi się na zimno wychodzić, kocham ciepełko:-) Na obiad mam wczorajszą zupkę ale zrobię kalafiora z tartą bułką i ziemniaczki:tak:

Dzień Dobry.

A no byłam już w sklepie po chleb i dzisiaj jest po prostu ładnie, bardzo ładnie w porównaniu do wczorajszego dnia. Ja to już sama nie wiem co mam na obiad zrobić ... :no: myślę cały czas i nie mam pomysłu.

Future idź i korzystaj z pogody i odpocznij sobie bo wczoraj jak widać miałaś kiepski dzień,więc dziś pora na odpoczynek psychiczny :tak:

Kurcze coś Mi wlazło i przez ostatnie kilka dni tak Mnie kark bolał jakbym źle spała ale chyba coś Mi wlazło, a dziś wstałam i przelazło w inne miejsce, na plecach łopatka Mnie boli łącznie trochę z karkiem, kurde nie wiem co to ... :no:

Witam ladnie slonko dzis swieci odrazu lepiej sie czlowiek czuje :-)
my z tesciowka robimy w kuchni ona sernik teraz piecze ja zrobilam salatke na jutro i golabki tez sie robia :tak:
potem na spacerek wyskocze z dzieciakami...
a dzis zjem sobie buleczke z pieczarkami gorzowska haha..mezus pojechal do gorzowa i nam przywiezie juz mam smaka na nia :-):-)

Mycha i co z tym stazem odmowilas ??

Uciekam milego dzionka :tak:

reklama
Witam ladnie slonko dzis swieci odrazu lepiej sie czlowiek czuje :-)
my z tesciowka robimy w kuchni ona sernik teraz piecze ja zrobilam salatke na jutro i golabki tez sie robia :tak:
potem na spacerek wyskocze z dzieciakami...
a dzis zjem sobie buleczke z pieczarkami gorzowska haha..mezus pojechal do gorzowa i nam przywiezie juz mam smaka na nia :-):-)

Mycha i co z tym stazem odmowilas ??

Uciekam milego dzionka :tak:

Owca no chyba będę zmuszona odmówić:-( póki co czekam na tel od tej babki ze sklepu, ale niestety raczej nic z tego :no:

Coś więcej na tajnym.

Ostatnia edycja:
Do góry