reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej Owieczka jak zajechaliście wszystko ok? :)
Ciacho poka czape :))) różowa:)))
marzenka spokojnej pracy !

Mój Kubuś przeziębiony, nosek ma zapchany, daję mu witamine C i calcium, smaruje pulmexem.. mam nadzieje, że nic z tego poważniejszego się nie rozwinie. Jedziemy dziś do babci, nie pada to można wybyć z domu, zawsze to jakieś urozmaicenie.

Miłej niedzieli!!

Hejka i tu...
u mnie neidziela zleciala wlasnie mama wyszla
byla u mnie z siostra i moim chrzesniakiem..bo sis przyjechala na tydzien do mamy :tak:

Aniolek dzieki, droga byla ok tylko padalo strasznie i ruch dosc duzy byl :tak:

Ciacho czapeczka nawet fajna taka na czasie ;-)

Od jutra szara rzeczywistosc wraca i trzeba wstawac wczesnie buu...

Hej Dziewczyny,

U nas nocka w miarę, wstawałam około 5 razy ale tylko dałam smoka i księciunio spał dalej. Od rana chodzę zdenerwowana, zadzwoniła babcia i mówiła, że kaszle krwią :-(wczoraj miała takie napady kaszlu, że może to od tego.. Dziś idzie do lekarza, ale ja już mam w głowie najgorsze myśli.

Ciasteczko super czapeczka!
Owca witaj w domku:) często bywacie w PL?

ale tu ruch.. jak na dworcu:-D

czesc laski
ja dopiero wrocilam do domu..zaprowadzilam mlodego bylam u ksiegowej i do lidla poszlam bo bluzy mialy byc dla dzieci i co bylam o 8 i ani jednej sztuki juz nie bylo....taki tam szal ze masakra..
jeszcze zaszlam do mojej fryzjerki obciela mi koncowki i zrobila fryzure :-D
kurcze zaraz znow do pracy jeszcze sobie pocwicze i takie bed emiala wolne te pol dnia
aniolek zdrowka dla babci
madziarena jak tam bylo?
ps.ja patrze na ulotke ze to dopiero od czwartku te bluzy......kurde ale sie zrobilam w bambuko....

Ostatnia edycja:
reklama
hello
U nas wlasnie skonczyly sie ferie a mala sie rozchorowala ,ma goraczke od soboniego wieczora .
Wyprawilysmy tatuska do pracy i kisimy sie w domciu
Aniolek -zdrowka dla babuni
Marzenka -ale masz intensywny poranek ,a ja taka leniwa ostatnio haha
Ciacho -fajna czapa
Owca -fajnie ze juz w domku
Milego dnia babolki i zdrowka dla wszystkich

Do góry