reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future
witaj w klubie, z moim było tak samo.. tyle,że jeszcze dosżły kolki które trwały od czasu gdy miał hm 3-4 dni do 4 miesiąca , no i zaparcia.. Także meksyk niezły. Niewiele pamiętam z tego okresu, nie dość, że miałam jakąś deprechę, bo mój wyjechał to jeszcze nie tak sobie wyobrażałam macierzyństwo.. nie aż tak. Ale do wszystkiego się można przyzwyczaić. Mam nadzieję, że jakies dobre ręce w pobliżu się znajdą i odpoczniesz sobie.. Ale dziwne, że tak Twój M podchodzi do synka.. pewnie to kwestia czasu

Ciacho
ja też jak śpię 5 godzin takich poskładanych ( nie jednym ciągiem) to jest ok. Dzieciaki tak mają, trzeba przeczekać.

Megi fajnie, że Twój wraca, będzie się działo:-Dcieszę się razem z Tobą i zazdroszczę:-) Mycha a mój nie je w nocy już od baaardzo dawna, ale i tak popłakuje, kręci się, marudzi także chyba z dwojga złego lepiej nakarmić i spokój :)

Teraz mały śpi, więc mam chwilkę . Taka pogoda, że tylko spaaać :sorry2:

reklama
Yolka ty twórcza kobieto

Future
- mój księciunio budził się do 8 razy i tak do 1,5 roku, a teraz tylko raz z czego wędruje do mnie z poduszką i kołdrą. Mój M też czasem zrzędzi, że Ola inna była w spaniu i nie płakała tyle. No ale za to Olka więcej pyskuje. Jedno co mi się nasuwa, że chłopy takie są wymagające. Babki są bezkompromisowe. No cóż nigdy facetom nie dogodzisz, o d małego rządzą nami.

Megi
- to się w końcu nacieszysz M.

O future widzę nie wyspana Witaj w klubie kobieto, mój za to sobie koło 1 w nocy zrobił przerwę w spaniu, chyba wyspał się tak myślał, dałam mu pić, przewinęłam ale on i tak siadał na tapczanie i gadał po swojemu i tak jakoś do po 2 aż nie zasnął z trudem:/ pospałam dziś prawie do 8 dzieciaki wpuściłam po 7 do pokoju Zuzi a matka odsypiała/drzemała:tak:

reklama
dzien dobry
nie wiem czy jest az tak cieplo czy tylko mi ale chodze w takim niezbyt grubym polarze z dekoltem w serek i mi goraco,na bose stopy w butach, chyba cos mi sie poprzestawialo:eek:
a ludzie kurtki, plaszcze, szale ja sie na nich patrze jak na debili a oni na mnie:-D
future no to niezazdrosze, ale da sie zyc, megi tobie tez wpsolczuje bo moglby mlody spac

Do góry