reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja miałam wizytację, koleżanki jak nigdy się zjechały i taka ilość dzieci mnie wykończyła.

Mycha- ty lepiej nie myśl o złych rzeczach, bo wilka wywołasz z lasu. Fajnie, że M ma pracę, a w wiadomej sprawie, to u nas przesunęło się wszystko i chyba będzie wyjazd na wszystkich świętych. Wszyscy wkurzeni.

Ciacho- smakowite te twoje wypieki.
Megi- zdrówka, ja mam za to znowu migdałki zawalone.

Future- przeszłam to sama i do tej pory księciunio źle sypia w nocy. Oby u was było lepiej.

Owca- trzeba korzystać z pogody póki jest, a ja talent też widziałam.

reklama
Dobry dzień choć czy dobry dla mnie? ale witam
Kataru ciąg dalszy, głowa boli i na dodatek dziś dostanę @, jednym słowem rewelacja. Nie mam chęci na nic, zrobię tylko to co muszę dziś i na tyle. Może jutro wena przyjdzie. Miłej niedzieli;)

Dzień Dobry w sumie jak dla kogo.
Niby humor nawet dopisuje, ale psuje go niesamowity ból głowy :sorry2: jest po prostu nie znośny :no:chyba bez tabletki się nie obejdzie tylko nie wiem czy w ogóle jakieś tabletki mam, usz muszę zerknąć i jak coś to skoczyć do sklepu bo o 12 zamykają.

Jasiek jakiś marudny dzisiaj był, kręcił się co chwilę normalnie masakra.
Wojtek tak łobuzuje, że już nie wiem jak mam sobie z Nim poradzić, nie wiem jak do niego trafić. Grzecznie nie działa, krzykiem nie działa, kary nie działają - pomocyyyyyyyyyy.:no:

hejo
ja wczoraj w szkole była, potem na weselu u znajomych i ... dziś mi głowa pęka, kac męczy i nie pojechałam do szkoły ...
właśnie mężulo wyjechał ... na całe 5 dni ehs znów sama :/ ... nic to uciekam ubierać się i do kościoła ;)

megi moj jest od tygodnia na poligonie ale na weekend udalo mu sie zjechac i tak do 25 listopada :baffled:
a madziareny pojechal gdzie indziej..w sumie moj tez bedzie jechal ale pozniej chyba

reklama
hejo :)
Ja już w pracy, mała w przedszkolu - powrót do normalności :) Marzenko mój w sobotę ma już wrócić :) Mile spędzonego czasu w gronie przyjaciółki życzę :) Uciekam ogarnąć co tam w pracy słychać

Do góry