reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień dobry:-)
Pospaliśmy jak zwykle do ok 7. Mały kaszle coraz mniej cieszę się bo widać poprawę. Kawkę właśnie popijam i tak zaraz trzeba się wziąć za porządki. Zuzie uszykować na 12.00 i spokoju będzie. Jutro przyjeżdża do mnie przed południem mycha z dzieciakami i posiedzi do późnego po południa zanim mąż ją nie odbierze jadąc z pracy. Ale fajnie tyle ich nie widziałam:tak:

megi fajnie ze mlodemu z dnia na dzien lepiej:-)
ja tez kawe pije ale cos wody nie mamy:baffled: chcialam naczynia umyc i doopa blada
to bedziecie mogly sie nagadac ze hoho

Dzień Dobry. Ja się dzisiaj nie wyspałam :no:oczy Mnie bolą, tata pobudkę zrobił przed 4 nad ranem dzwoniąc i już zasnąć nie mogłam a jak zasnęłam przed 6 do o 6.30 dzieci pobudkę zrobiły tzn.Jaś :wściekła/y: i chodzę nieprzytomna .... No tak jutro nalot Megi zrobimy, jak się zasiedzimy to będzie Nas miała dość pewnie przez jakiś m-c jak nie dłużej :-p :-p :-p :-D
Dzisiaj na obiadek zupa buraczkowa, barszczyk więcej zrobię to na jutro będzie jak wrócimy z M-cza to mąż będzie miał obiad gotowy :tak:

Spaaaaaać .... Idę kuchnię ogarnąć ;-)

Wpadam tylko powiedziec ze i u nas super wiosenna pogoda 22 st :tak:
zaraz wybywamy na spacer tez z psiorem :-D i mloda idzie sie wywietrzyc troche :tak:

Bay....:-)

reklama
Do góry