reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej hej
u nas nic lepiej ... dalej chore się kurujemy, jestem zła bo setki telefonow z pracy - człowiek nawet na opiece nie może być a już o chorobowym nie wspomnę ... masakra ;( co za robota chora, jak mężu wróci to idę oblookac co tam jest grane bo mnie szlag trafia :( zastanawiam sie czy nie pościć małej jutro do przedszkola i isc do pracy ... ale skoro lekarz zabronił ... eh sama juz nie wiem ...
Megi super że się wyspałaś. Future nie ma to jak w domku :)) Marzenka no może i słone ale mi i Marcinowi smakowało - takie coś innego, a szybko się robiło

Ostatnia edycja:
reklama
no hej.
gucio spal ladnie, potem jadl o 6.40 i spi do teraz ;)
nie ma to jak w domu.

ej ja tez na gole nogi jeszcze, nienawidze skarpeciochów ble ble ble.

zapytajcie larvuni, ja i do niej latałam w kozakach muklukach na bose stopy...zimą. no ale w nich gorąco ;)

future bo my gorace dziewczyny:-D dzisiaj na baseno polecialam tez na gole stopencej:-D
madziarena to niby jestes na chorobowym,ciekawe jakbys nie mogla nawet tam zajrzec to by sie chyba poplakali:-D

Witam..
siedze z kawusia :tak: potem jeszcze tylko do sklepu wyskocze :tak:
obiadek zjedlismy dzis byl krupnik :tak:
Teoretycznie mloda jutro ma isc do szkoly bo lekarz dal na 3 dni zwolnienie a ja nie wiem czy ja puscic :baffled:
mama mowi zeby zostala w domu do konca tygodnia :tak: bo wysypke jeszcze ma na brzuchu troche mniej juz ale jeszcze jest :tak: i sama nie wiem chyba ja zostawie i juz zeby w razie cos nie przeziebila tego :tak:
A w piatek juz ostatni raz maja szkole i zaczynaja ferie wykopkowe i wtedy by poszla 5 listopada dopiero po feriach :tak:
jak myslicie lepiej jej nie puszczac ??

Madziarena widac ze jestes niezastapiona w pracy ;-)
Aniolek i jak z tym stazem byla rozmowa?? udalo sie ?:happy2:
Ciacho ja to bym zamarzla juz na gle girki hehe :-D podziwiam cie ;-)
Future widac ze i synkowi dobrze w domciu :-) jak Helenka ?

No i to tyle ode mnie haha :tak:

owca a ja smigam na gole jak moge, ja tez z tych zmarzlakow ale cos ostatnio mi cieplo
moja mama zawsze sie ze mnie smiala i mowila do mnie ze "goowno w maju marznie":-D
ja bym mloda zostawila i tak juz 3 dni nie byla w szkole wiec jeszcze jeden dzien niczego nie zmieni a podleczy sie lepiej:-)

hello
jeszcze jutro na rano i reszta dni popoludniowki..juz mam dosc tych rankow ale musze tak pracowac ze wzgledu na mlodego....jak mojego nie ma..
bylismy w miescie i tak se teraz odpoczywam..nogi mi wdupe wchodza bo do 5 na nogach:baffled:
ciacho ja nawet spie w skarpetkach bo mi tak lepiej,,a ciebie podziwiam

Nam dzionek jakoś zleciał, nie dawni gadałam z sister na skype oj jak ja za nią tęsknię strasznie, widzę ją raptem 2-3 razy do roku:-( mogłybyśmy gadać w nieskończoność mimo że jest 5 lat młodsza ode mnie, mamy dobry kontakt:tak: Mały już śpi Zuzia leży u siebie w wyrku i jeszcze patrzy na mini mini
owca ja bym do końca tyg młodej nie puszczała jednak ale zrobisz jak uważasz:tak:

Owieczka
dziekuje, ze pytasz. Nie udalo sie :( nie przyjeli mnie bo nie mam doswiadczenia.. Nawet Pani w PUP powiedziala, ze to niezgodne z przepisami, bo gdybym miala doswiadczenie to nie moglaby mi dac skierowania na staz. Takze w tym Związku Wedkarskim szukali darmowego pracownika, ktory bedzie sam robil wszystko od pierwszej godziny.. niezle :-(Jesli chodzi o Twoja corcie to bym zostawila ja w domku jeszcze do konca tygodnia, zeby jej sie nie pogorszylo.. duzo dzieci i wirusow.

Megi a gdzie Twoja siostra mieszka ze tak rzadko sie widzicie? Fajnie, ze macie dobry kontakt.

Ja tez spie w skarpetkach :)

reklama
Ale z Was zmarzlaki :-D Ja to jeszcze teraz jak są cieplejsze dni to na krótki rękaw, albo samą bluzę ;-) A latem to najchętniej bym nago chodziła... :-p

U mnie nudy, ostatnio mało przy kompie siedzę, jakoś nie mam weny. Spacerki, książka, zabawy z małym i czas mija. A od dziś się za generalne porządki wzięłam, na jutro zostało umycie okna i poodkurzanie :-)

Do góry