reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej Ciasteczko, PR

ja też się nie wyspałam, ale u mnie to żadna nowość.. jak zwykle mały marudził w nocy.
Zapowiada się cieplutki dzień:tak:
Trochę mi smutno.. mój wczoraj napisał mi na gg, że ma dość takiego życia.. Ciekawe czy coś się stało, czy po prostu jeden z wielu dołków.. mam nadzieję, że dziś zadzwoni to się dowiem :-(

Miłego dnia laseczki

Aha kupiłam sobie kozaki na allegro :happy2: bałam się strasznie czy trafię z rozmiarem.. mierzyłam wkładkę itd. No ale są ok.. może mogłyby być pół numera większe :dry: mam te jaśniejsze-camel

2687207903.jpg

Witam mnie też dzieciaki z łóżka wywlekły jakoś ok 7.30 no ale noc nie najgorsza karmiłam głodomora ok 3 w nocy.
Troszkę ogarnęłam i czekam na mychę bo ma być przed południem. Mojej nie posyłam dziś do p-la bo mają dziś wyjątkowo na 10.30 i do 14 bo coś w szkole jest i prędko kończą więc na 3,5 godz nie opłaca się niech lepiej z Wojtkiem mychy się pobawi.
Jej za tydzień mój w końcu wraca, tydzień i aż tydzień, nie mogę się doczekać.
aniołek twojemu się nie dziwie, mój po 4 tygodniach świruje tam, tęskni a co dopiero twój. Ile można tak żyć z dala od kochanych mu osób:-( niech was ściągnie tam do siebie, jakoś dalibyście radę może z początku nie byłoby łatwo ale razem raźniej...szkoda mi was:-(
ciasteczko a no pięknie znów dziś, wczoraj było 22 stopnie zobaczymy ile dziś:tak:
Miłego dnia dziewczyny, odezwę się wieczorkiem. Może zdjęcia jakieś zapodam do galerii.....;-)

halo aniolek, no facecie chyba czesciej i bardziej sie nad soba uzalaja ale ten typ tak ma;-) na pewno teskni i moze jakiegos dokla zalapal
fajne te butki a mi sie podbaja te czarne:-D
megi o tak zdjecia poprosimy :-D to juz blizej niz dalej ale dzieciaki beda sie cieszyc ze tata wraca

hello
ale mnie maz milo zaskoczyl:-Dprzyjechal na pol godz i pojechal:-D
u mnie kumpela spala z malym i jeszcze jest a jeszcze za ciasto marchewkowe sie biore:tak:
jak bede miala wiecej czasu to was poczytam;-)

Aniolek fajne kozaczki ja tez wczoraj lazilam za jakimis i stwierdzilam ze na razie mam te sprzed2 lat co prawda jakeis zacieki mi sie porobily wlasnie wie ktoras co mam zrobic na skorzanychj braz jasny takie zacieki mam na noskach i nie idzie doczyscic sa jakies [pasty w takim koloze? na razie chyba nie kupie nowych moze znow z koncem zimy jakies wyprzedaze beda to kupie tak jak te z przeceny z 250 na 99 ;]

witam i ja
dziś w domu z małą, katar już ma mniejszy, nie kaszle także z czystym sumieniem mogę ja puścić w poniedziałek do przedszkola. Pogoda piękna to chyba okna pomyję, musze jeszcze podlogi pomyc i domek ogarnac masakra codziennie sprzatam i codziennie syf.
Marzenko, Megi, Myszko - miłych pogawędek :)
Aniołek buty rewelacja

tylko ze ja w tamtym roku je pastowalam kremowalam a te zacieki andla zostaly i tak lezaly przez zime w szafie i nie iwem czy cos sie da z taka "wgryziona" sola cos zrobic a buuu

reklama
Do góry