reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future super wieść, nie ma to jak w domku no i dwoje dzieciaczków przy kupie:tak:
Moja Zuza dziś poszła do p-la, koleżanka ją zaprowadziła a ja później odbiorę, małego opatulę i przewietrzymy się, mam musa żeby wyjść a w domu jak siedzi to tak jak mych mi pisała tez pełno zarazków jak choroba. Od piątku nie był więc niech zaczerpnie powietrza.

reklama
megi jak nie ma goraczki to idz;-)
madziarena dobre i tyle zawsze to cos;-)ja dzis pranko zrobilam i tak sie lenie zaraz ide po mlodego i rower mu wyciagne to pojezdzi a potem sama wskocze na orbi na 20 min bo cos nogi mam jak z waty od kilku dni i kolano boli a to zawsze mi pomaga;-)

Hej
ja gotuje na jutro krupnik i popijam kawe :tak:
chlodno na dworze 13 st i ten wiatr taki zimny...
szymek u sasiada sie bawi a mloda swiruje pod kocem domek robi :-D...

Future i jak jestescie w domku?? to fajnie :-)

Gdzie się ukrywacie?
Jejciu jak Mi zimno, Mąż rozpalił w piecu ale i tak zanim się rozgrzeje to Ja chyba zamarznę ... :sorry: nic Mi się nie chce :no: brak chęci dziś na cokolwiek .... Troszkę fotek na tajnym :tak:

wiecie co bylam w eko i chcialam juz kupic nawet ten papirus ale kumpela mi odradzila ponoc slone itd wiec nie wzielam..chyba wole swoje schabowe:-Da kumpela z tych wybrednych to jak mowi to tak jest...wiec ja nie bede probowac:-D
dawidos pojezdzil rowerem nazbieralismy kasztany zeby jutro do przedszkola maly wzial i tak juz jestem po treningu wykapana zaraz film kolacja i czytac mlodemu do spania...
nigdzie nie wychodze to co ja bede sie szczypac jestem u siebie:-Dzreszta w ten sposob odpoczywam:tak:
mycha u mnie tez chlodno bez bluzki z dlugim rekawem juz nie latam bo zimno:eek:

marzenka ja dzisiaj nosilam polara coprawda cienki ale cieply i kurtke skorzana i bylo mi cieplo
ja za to czesto chodze na gole stopy np.w adidasach nieraz w koturnach tez polece na gole:-D

no witajcie już z domku.
sajgon, pranie, prasowanie, mycie, sprzatanie, kurze, podłogi.
no ale takie zalecenia, niestwety. mycie rąk za kazdym przewijaniem malego i braniem na rece, i dezynfekcja rąk przy zmianie opatrunku. do czasu az się zagoi całkowicie. ale co w domu, to w domu ;)))

Hej dziewczyny, coś mi się stało z kompem i na forum nie mogę czasem w ogóle wpisać odpowiedzi.. więc jakbym zamilkła na dłużej to właśnie dlatego.. nie mam nawet kogo prosić, żeby mi to jakoś naprawił:wściekła/y:Dziś chociaż na innej przeglądarce jakoś poszło, bo wczoraj nic nie działało.

Future witajcie w domku, jak Gucia pierwsza noc po szpitalu?
Ciasteczko ale z Ciebie gorąca dziewczyna, na gołe stopy? brr zamarzłabym, ale ja to zmarzluch z natury. Najchętniej siedziałabym pod kocem cały dzień;-)
Megi jak Pawcio?
Madziarenka jak się czujecie?

A ja wczoraj dostałam skierowanie z PUP na staż nie uwierzycie.. w Polskim Związku Wędkarskim:)
Od razu tam pojechałam, ale na darmo, nie zastałam dyrektora i dziś dopiero na 13 kazali mi przyjść na rozmowę. Także zobaczymy.

Pozdrawiam Was

reklama
Witam wszystkich
Wreszcie mogę powiedzieć że przespałam noc spokojnie:) Paweł obudził się tylko raz ok 5 na mleczko i spał dalej do 6.50:-) nawet nie kaszlał w nocy, nadzieja moja taka że idzie ku lepszemu:tak: Dziś czasem zakaszlnie, wczoraj byliśmy spacerkiem po Zuzie dziś ładnie więc tez pójdziemy.

Do góry