reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień Dobry.
Kurde gardło Mnie boli, nos zatkany ... wrrr ... jak Ja tego nie lubię.
Co do świnki to jednak odwołali Mojemu nockę w sobotę i nie zostałam sama z połówką duuuużej świnki i jakoś razem to wszystko ogarnęliśmy :tak: teraz przynajmniej mam z czego obiady robić, choć u Nas to jest tak, że jak ze 2-3 dni pod rząd zjemy jakieś mięso czy coś to potem nie mamy ochoty na mięso przez jakiś czas więc pewnie trochę zleci zanim My to wszystko zjemy :-p

A Wy gdzie się podziewacie, pewnie na tajnym :eek:idę tam luknąć! ;-)

Witam Dziś nocka taka sobie, mały strasznie kaszlał, urywa mu się wszystko. Kaszel nie dawał spać:no: jeszcze nos zapchany...Myślicie że jak ma zapalenie oskrzeli(przewlekłe) to dobrze jak tak często kaszle, odkrztusza???? nie znam się a po tych nowych lekach od wizyty doktora w naszym domu zaczął kaszleć częściej i bardziej. Oklepuję go też. Sama nie wiem czy idzie na plus czy na minus.

a mi sie nic niechce
kumpela byla pogadalysmy..jeszcze pozniej przyjedzie i tak dzien zleci..
zawinelabym sie pod kocyk najchetniej ale cos by trzeba bylo porobic;-)

dzien dobry
mycha to teraz tylko bedzie miecho miecho
megi wiadomo ze musza sie oskrzela oczyscic z wydzieliny wiec mlody kaszle

Ciacho a no właśnie nie będzie tylko mięcho mięcho bo u Nas mięso najmniej schodzi, Ja i Mój na mięso musimy mieć ochotę aby je zjeść :-pwięc mięcho mięcho będzie ale w zamrażarce :-p:-D haha dobre nie :-plol

reklama
Do góry