reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future- no to bylam ja ale chyba jednak nie chuda... Bylam z Amelka na kontroli w koncu prawa komora jest mniejsza od lewej ( bo to wlasnie lewa powinna byc wieksza):tak::tak::tak:. Odstawiamy leki i kontrola za 10 miesiecy. Doktor mowila ze z racji tego ze ta zatyczka jest bardzo duza 1,6cm to lekko sie uwypukla do lewej komory dlatego musi ja obserwowac. Mysle ze i tak pewnei do konca roku bedzie miala jakies tam kontrole bo to jakas ingerencja w serduszku przeciez jest. Ale i tak sie ciesze ze serduszko w koncu ma prawidlowa budowe:)
Wrocilysmy od lekarza wlaczylam nam bajke i zaleglysmy pod kocykiem potem sie wykompalysmy i o 20.30 juz spalysmy ;] przebudzialam sie tylko jak P wrocil z pracy liczyl na cos;p ale mi sie chcialo dalej spac:tak: wogole jakrano budzik zadzwonil to nie moglam sie zwlec...

reklama
hello
pr dla mnie jakos te nocki krotkie sa....ide spac tak 22 -23 i dawid mnie budzi przed 7 gdzie chcialabym jeszcze pospac...dziwne bo ja raczej ztych rannych ptaszkow.......
hehe my za to nadrabiamy dawid w przedszkolu to wolna chata:-D
calkiem inaczej:eek:
megi bedzie dobrze ;-)
zmykam do miasta do rossmana moj jedzie spraawy z autem zalatwic to i ja skorzystam:tak:
http://allegro.pl/adidas-holtanna-snow-g61393-r-21-i-inne-rozm-i2688554851.htmltakie kupila dla dawida na zime buciki..

Ostatnia edycja:
marzenka buciki ładne, na pewno Dawidek będzie ładnie w nich wyglądał, cena też troszkę szokuje:tak: no ale jak mają dobrze służyć to lepiej brać lepsze gatunkowo.
Moje na zime mają i buty i czapki i kurtki więc nic nie kupowałam w tym roku, dużo dostałam:tak:

hej hej
Mała wczoraj genialna :)) hehe nauczycielki mówią, że jest nie do podrobienia - nie płakała i szalała :)) i nauczyła sie śpiewać "cza cza dla Pani" a uczyły sie tylko starszaki a maluszki siedziały i bawiły to moja mała układała puzzle i spiewała z nimi - w mig załapała.
a kupiłam małej butki w ccc :CCC , kurtkę ma zeszłego roku ( a nawet 2 plus 1 ze spodniami od kombinezonu). Szukam tylko czapki, szala rękawic no i rajtuzek :)
Marzena fajne kurtki ale cenyy wwoooww :) hehe ja w zesżłym roku kupiłam sobie płaszczyk za 59 zł :p w dziecięcym haha i jest taaakiii ciepły :)))
czas sie znów wybrać na grzyby :)
byłam wczoraj na zebraniu w przedszkolu - Marzenka nie chcecie iśc na zabawę 17 listopada ??? :))

fajne buciki dla dzieci;]
ja tez musze moim kupic kozaki w lidlu maja byc fajne dla dzieciakow za 55 zl takie cieple ciekawe czy uda mi sie jeszcze Amelce kupic... bo dla Jaska nie bedzie niestety bo od 24 beda...

madziarena sliczne te kozaczki. ale fakt, ceny mają z kosmosu. ja wczoraj jak poszlismy po wozek, to zaszlam do h&M no ale ceny mnie przeraziły. zaczekam na przeceny, naprawdę. nie stac mnie na takie ciuszki dla malej. bo dla malego wszystko mam. a nawet za duzo.
dla malej potrzebuje kurtke, bo kombinezon mam, i kozaczki.

dziewczyny ale ja za ciuchy typu bluza czy spodnie nie dalabym nawet dla dziecka 40zl. a wczoraj bluze widzialam po 70zl przegiecie ......a na rynku mam dwie pary w tej cenie ale za kurtke i buty to dam maks 150zl bo wiem ze posluza. maja byc dobre poprostu...zreszta w tamtym roku kupilismy mu w deichmanie za 139 i zalowalam bo widzialam adidasa pozniej jeszcze lepsze i ladniejsze. z ciuchow to maly sie ubiera w lumpie no nie ukrywajmy..ale buty i kurtka nowa.
najwazniejsze ze jestesmy zadowoleni i tyle:tak:
w koncu zakupilam pasek do swetra :-Dszukalam idealnego chyyba od paru miesiecy..sweter zakupiony wlumpie i akurat na taka pogode idealny;-)

Witam się i Ja.

Źle się nadal czuję, ale jakoś się trzymam. Jutro zaś do miasta, wcale nie mam na to ochoty ale trzeba.

Future super, że rana się goi dobrze, że piersi już nie bolą :tak:
Marzenka fajne kurteczki.
Megi będzie ok na kontroli.

Mąż w sobotę zaś na dniówkę z nocką będzie szedł prawdopodobnie, tata pojechał do pracy więc pewnie sobotę spędzę sama z dziećmi bo mama będzie latała do swojej drugiej córeczki, do Nas pewnie nie przyjdzie...

Szkoda gadać, miłego dnia życzę!

reklama
marzenka buty super dla mlodego a ceny w ccc juz nie sa najtansze i maja wielkie jedno gowno,
to jest przegiecie
wczoraj widzialam z ekoskorki kozaki dla dziewczynki 120zl a z laskockiego 130zl skora ale taka skora ze nierusz niedotykaj, wiec w cenie 130zl to sie ma adidasy albo reeboka sniegowce
z ciuchami dla dzieciakow pewnie ze nie ma co szalec bo chwila moment i wyrastaja albo podziurawia

Do góry