przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Future- no to bylam ja ale chyba jednak nie chuda... Bylam z Amelka na kontroli w koncu prawa komora jest mniejsza od lewej ( bo to wlasnie lewa powinna byc wieksza). Odstawiamy leki i kontrola za 10 miesiecy. Doktor mowila ze z racji tego ze ta zatyczka jest bardzo duza 1,6cm to lekko sie uwypukla do lewej komory dlatego musi ja obserwowac. Mysle ze i tak pewnei do konca roku bedzie miala jakies tam kontrole bo to jakas ingerencja w serduszku przeciez jest. Ale i tak sie ciesze ze serduszko w koncu ma prawidlowa budowe
Wrocilysmy od lekarza wlaczylam nam bajke i zaleglysmy pod kocykiem potem sie wykompalysmy i o 20.30 juz spalysmy ;] przebudzialam sie tylko jak P wrocil z pracy liczyl na cos;p ale mi sie chcialo dalej spac wogole jakrano budzik zadzwonil to nie moglam sie zwlec...
Wrocilysmy od lekarza wlaczylam nam bajke i zaleglysmy pod kocykiem potem sie wykompalysmy i o 20.30 juz spalysmy ;] przebudzialam sie tylko jak P wrocil z pracy liczyl na cos;p ale mi sie chcialo dalej spac wogole jakrano budzik zadzwonil to nie moglam sie zwlec...