reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma- mi sie marzy choc dzien blogiego lenistwa zalegniecie na łozku pod kocykiem i nie robienie zupelnie nic ehhh. Moze jak wroce z Amelka od kardiologa to sobie poleze z nia wlacze jakas bajke i poogladamy;p bo Jasiek jest u mojej mamy bo tesciowa do konca tygodnia zajeta..

reklama
PR jak masz okazję to poleń się z młodą:tak:
Idę za chwilę znów małemu inhalacje zrobić a potem jakiś obiad.
Jutro Zuzie poślę do p-la bo jedna sąsiadka z dołu dziś zadzwoniła do domofonu czy Zuzia idzie bo jej syn z moją chodzą razem, mówię jej że nie a ona że od jutra może moją zabierać i przyprowadzać też, ucieszyłam się bo przez to Zuza nie będzie miała zaległości w zerówce:) przynajmniej pomoże mi do tej pory jak Paweł wyzdrowieje.

a ja mam chwilke, pogoda normalnie cudna jak na pazdziernik:-)
marzenka jak tam zakupy sie udaly czy jeszcze szopingujesz? megi super ze ktos ci pomoze:-)

Hej...ale tu pusciutko..
my bylismy na miescie na karuzelach zobaczyc i polazic
dzieciaki zjadly po lodzie,ktory po chwili mlody opuscil i bylo po nim..hmm :zawstydzona/y:
a potem deszcz nas zlapal i trzeba bylo wracac do domu :tak::tak:

Milego wieczorku

hello
ciacho kupilam sobie kurtke i mlodemu do tego rajtuzki....niby jest duzo tego ale chyba za duzo bo ciezko wybrac.moj se nic nie wybral zawsze tak znim jest:eek::eek:
z kurtek jestem zadowolona...
CROPP - Kurtka damskataka sobie tyle ze szary uznalam ze taka bedzie do wszystkiego pasowac;-)do tego do kupie szal jasny i czape i bedzie git bardzo fajnie lezy a dla mlodegoReserved - T9728 fajne ma te zaciagacze na palce :tak:

marzenka- fajowa twoja kurtka, a ona na zimę? Lubię cropkę. A dla młodego też super kurtka. Gruba jest?
Megi- to fajnie, że masz takie koleżeńskie sąsiadki i pomogą.
Pr- nic mi nie mów. Chyba nie zaznam w najbliższym czasie takiego lenistwa.

Marzenka fajne kurteczki :tak::tak: ta twoja to na zime czy taka na teraz?? bo nie wyglada na jakas gruba :baffled:

Kroma jak tam sie mieszka ?? macie juz wykonczone w srodku??

PR jaka ty chuda jestes........ widzialam cie dzis na teatralnej. w czarno bialej bluzce z Amelką chyba. ale powiem szczerze, ze dokladnie się nie przyglądałam, bo jechalam na sciagniecie szwow. ale wiem ze to Ty, i laska jak nie wiem. Ty się daej odchudzasz???

dzieki laski, już nie mam twardych piersi, dziś ściągnęłam okolo 300ml wiec kilka karmien bylo, ale mały nie najada się, po 30 minutach chce jeszcze. dlatego mieszam tez. ale cieszę się, że już okej ze mną. chyba moje zdrowie psychiczne tez się liczy co? haha

piersi miękkie i mleczko schodzi bez problemów. a najlepiej po gorącym prysznicu.

szwy sciągnięte, rana się goi. Pan doktor nakrzyczał mnie za te siniaki, powiedzial, ze mam jeszcze leżeć...ale dobrze, ze dobrze....

i kupilam wozek. do odebrania w przyszlym tygodniu ;))) dla malej spacerówka.

marisamm - :happy: Robiłam za leśną elfkę i spacerowałam między drzewami z dzieciem przy piersi, nawet znalazłam jakieś grzyby podczas tej czynności ha! Ku uciesze jakiegoś drwala, który mi niespodziewanie spomiędzy tych drzew wyszedł :-p fajną miał minę ;-)

Noo niech się śpiący królewicz obudzi, na spacer chcę! ;-)

że niby jak?
chodząc karmiłaś? Dzizasie..
ekstremalna matka :-D u nas wrzask jak Tymianek nieco inaczej ułożony niż zwykle, grunt traci nawet na łóżku:-)
a drwal historię przynajmniej do Gwiazdki opowiadać będzie:rofl2:

reklama
owca no nie jest jakas tam gruba..wlasnie na teraz chcialam bo nie mam w czym chodzic....ale mysle ze nie raz ja zaloze w zime..no jest ok bedzie pasowac do kozaczkow i do spodniczki dzinsowej tylko moze jakies jasne rajstopy tylko jakiego koloru :eek:
a dawida kurtka to ztypu narciarskich jest fajna lekka i mam nadzieje ze na dwa sezony styknie bo wzielam wieksza a dawid juz tak nie rosnie:tak:
jeszcze licytuje inna zeby mial na zmiane poki co wygrywam ale do soboty daleko..........

future super ze wszystko ok

Do góry