reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owca- w pierwszej wersji mialam rubic zupe kurkowa ale postawilam na sos bo znalazlam kawal miecha w lodowce hehe a dla dzieciakow porcje gulaszyku zrobilam z wieprzowinki bez grzybow;]
wogole od rana ciagle cos. Najpier wzielam sie za pozadki w szafce w kuchni potem ponapelnialam przyprawniki ktore dostalismy ze 2 laat temu pod choinke i nigdy nie mialam na to czasu heheh. A potem jeszcze naprawilam szafke na buty bo sie drzwiczki powyrywaly, a moj ksiaze nie widzi potrzeby naprawiania nie wazne ze nie idzie jej normalnie otworzyc ;/ ale Ja super hero wkroczylam do akcji i wymyslilam co by ja w ostatecznosci za jakis czas przerobic.:)

Ostatnia edycja:
reklama
PR- Ania złota rączka??:-D a z facetami tak już jest, czasem lepiej się samej wziąć za robotę bo nawet lepiej pewnie się zrobi jak by miał facet robić:)
niuskaa 100 latek i dużo zdrówka i uśmiechu dla Martusi:tak:
Ja to w tym roku już chyba świeżych grzybków nie spróbuję:no: Dzisiaj rano mój zadzwonił że wysyłają go na jakiś kurs do Grudziądza i to już od 1-29 października:-( tak więc z poligonu wróci w piątek wieczorem teraz no i 2 dni z nami a potem bach na prawie miesiąc buuu:-(
Zaliczyłam kawę u sąsiadki, małego położyłam niech śpi a potem po Zuzę i tak znów wieczorek przyjdzie...

megi zobacz u mnie juz prawie miesiac zlecial
mi ogolnie ciezko bez mojego ale ty masz dwojke maluchow to domyslam sie ze jeszcze ciezej bedzie....ale dasz rade bo musisz;-)
niuska ssto lat dlo mlodej damy:-)
aniolek jak tam sprawy?juz lepiej wszystko ok?

marzenka dzięki że pytasz, niby ok. Dzwoni codziennie, wspiera mnie choć na odległość.. Jest fajnie tęsknimy itp. odliczamy dni do Świąt.. ale ciężko samej. Ale co ja Ci będę mówić, wiesz dobrze jak to jest.

Dzieci śpią a ja siedzę jak taki kołek sama, nie lubię samotnych wieczorów:no: odzwyczaiłam się od tego że mój wybywa na dłużej z domu:-( co zrobić!

hej
mnie od samego rana glowa boli..jakos nie bardzo sie czuje.........
megi ja tez nie lubie samotnych wieczorow ale jakos trzeba to przetrwac:sorry2:

Hej hej
A ja miałam na obiadek gulasz z karkówki i pyzy drożdżowe mniam mniam mężu się objadał :) później sprzątałam chatkę i byłam z Aminia na rolkach nawet od czasu do czasu pojechała sama ;)
Marzenka mój na razie nie jedzie nigdzie niby tam 1 dzien nocne strzelanie ma ale co mi tam jeden dzien :) Czytałaś w necie, że mają misję przedłużyć do 2015 a nawet 2017 ?? MASAKRA !!!
Pr Ty to taka złota rączka ale co tam jak facet nigdy nie ma czasu :)
Fture gratki jeszcze raz :*** Buziaki dla malenstwa
Niuska 1000 latek dla Marty :*

reklama
Do góry