reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To i ja się przywitam heh:)
Nie mam weny na nic dzisiaj. Mały mnie budził w nocy bo kaszle, ciekawe czy jutro nie będę musiała z nim na IP jechać jak będzie gorzej:/ Nerwy mam od rana że hej, niewyspana do tego dzieciaki grandzą, mój na służbie w poniedziałek będzie to samo:/ Kurde nawet teraz spokojnie posta napisać nie mogę bo mi stoi jak kula u nogi młody:/
Zupka się gotuje, będę musiała męzowi zanieść bo dziś na suchym prowiancie, wieje a ja z dziećmi muszę...Sąsiadki mą na weekend zjechał więc nie chcę znów jej obarczać niech ma spokój.
a gdzie mycha się podziała?

reklama
ciasteczko dzięki, przyda się;-) Zuzi nic nie jest nie słychać by kaszlała, może sporadycznie więc jak będzie ok to w poniedziałek normalnie do p-la. Daję małemu flegaminę w kropelkach myślicie że dobrze jak po niej zaczął odkasływać, kaszle częściej i w nocy a wcześniej to rzadko odkasływał i mu harczało

sluchajcie cholera znow gdzie się nie slyszy to juz dzieci chore. ten tydzien pochodzil do przedszkola, ten do szkoły i juz katary i kaszle. masakra jak te choróbska szybko łąpią. dzieki bogu moja Hesia nie złapała nic jeszcze tfu tfu a jesień tak adługa przed nami.

wogole siedzimy w ogrodzie, w altance, a tak piździ, ze szok. tylko jak słonko wychodzi to da się wytrzymac. ja w bluzie J i w kapturze...

future a twoja Hesia dziś półtora roczku:-) mała kobietka się robi;-) dobrze że zdrówko jej dopisuje i oby tak dalej:)
Zrobiłam sobie kawkę i wcinam ostatni kawałeczek torta, mąż mi zostawił a myślałm że resztki zabierze na służbę;)

ano megi masz rację, nawet nie skumałam. Babcie porwały Hesię na grzyby... ale to dobrze, wróci wymęczona i bedzie pięknie spała. Teściowie jeszcze siedzą, chyba im u nas dobrze, ale przenieśliśmy się na werandę, bo już ziiiiiimno na dworze.

czesc
madziarena to fajnie ze twoj juz bedzie ja na mojego jeszcze musze poczekac
wiesz co jesli chodzi o tran to ja mysle ze napewno cos pomorze..choroby nie unikniesz ale moze chociaz mniej jej bedzie....ja teraz chora ciekawa jestem cz moj sie zarazi..mial katar przez kilka dni ale minelo..
ja chyba zrobie w poniedzialek buraczkowa zupke mam wolne to i obiad normalny by trzeba bylo zjesc...
megi lapka ci nie zabral?ja musze cos pomyslec bo moj niedlugo ma urodziny i trzeba by bylo jakiegos torta zrobic :tak:bedzie spozniony ale bedzie;-)
a larvunia gdzie?
future ale dobrze ze jes rodzinka zawsze ta ci pomoga:eek:bo przeciez lada dzien bedziesz rodzic:tak:
ja wczoraj sie narobilam jak glupia dzis tez mam troche roboty w pracy...ale juz bedzie spokojniej;-)
zastanawiam sie czy dla malego kupic sniegowce na allegro widzialam po 40zl al czy jest sens w tamtym roku przechodzil cala zime w jednych i luzik byl...
kurcze ale mam wydatkow w pazdzierniku mlodemu buty na zime kurtke.. nie liczac oplat ..na allegro widze ze taka pozadna kurteczka to minimum 100zl:eek:ale ja wole jechac do zg i osobiscie kupic moze wezme mu wieksza zeby mial na drugi rok
ahh jak dobrze ze pracuje bo lipa by byla:eek:

dzien dobry
marzenka bo ciuchy dla dzieciakow sa strasznie drogie, ostatnio patrzylam w tesco oni z f&f maja zawsze duzy wybor i takie jakies badziewne na mloda to tak 60-70zl a jak cos porzdnego to kolo 100zl i wiecej
dobrze ze ma z zeszlego roku ale nie wychodzi w niej do konca zimy, nie ma takiej opcji
ja mam dzisiaj wczorajsza zuper ogorkowa, ja w niedziele nigdy nie robie specjalnych niedzielnych obiadkow a nieraz nie mam wcale:-D

Witam
ladnie sloneczko swieci u nas :-)
ja robie wlasnie rosol pyrkocze w garku hehe ;-)
zrobie to jade z dzieciakami i psem do lasu polazic mamy blisko taki lasek z placem zabaw, mozna pospacerowac :tak:
a po obiedzie znajomi wpadaja na kawke :tak:

Milego dzionka :-):-)

reklama
Do góry