reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hallo dziołchy:-)
Mam dzisiaj bardzo dobry humor, tralala:-) Mimo drobnych problemów, kocham to co mam i cieszę się z tego co mam:tak:
Szykuję zaraz nas do p-la i zajdę z małym po jakieś zakupki typu obkład do chleba bo pustki. Dzwonię od rana do przychodni rodzinnej i nie odbierają albo zajęte:/ Chcę jutro z młodym iść niech go zbada dla mojego spokoju:tak: Mężuś na służbie znów więc dziś sami. Za tydzień na poligon ale tylko 5 dni:)

aniolek tez dzwonilam, i musialam w koncu pojsc do okienka, bo się nie dodzwoilam ani razu
oni mają w dupie i nie odbierają

a moja miała wytrzymac i mielismy jechac do "miasta" a ona już spi no.........

edit

fryzjer zamknięty. wrrr

robie krokiety z prawdziwkami. Mamulka zebrała wczoraj ;)))))))

Ostatnia edycja:
future są grzyby w lesie?? muszę mojego wygonić bo nic nie mam, tylko jakieś suszki z dwóch lat chyba, stare już:tak: oj zjadłabym sobie jakieś usmażone z jajem:-p
My spacer zaliczyliśmy z synkiem, Zuzia odstawiona, sąsiadka wpadła na kawkę i już ta godzina...mały śpi więc mam chwilę:)

ja to bym zjadla sobie sosik z grzybkow z ziemniaczkami ale jakos mam opory...boje sie jesc ogolnie grzyby...
ja odebralam mlodego z przedszkola zjedlimsy obiad i pojechalismy do przychodni..musialam po skierowanie do laryngologa bo jutro mam wizyte..
future i nici z fryzjera..moze jutro ci sie uda..ja wciaz zapuszczam :tak:
megi to sie ciesz ze tylko na 5 dni
moj wroci pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku ponoc znow albo listopad..lipa chyba ten sezon jesienny jesli chodzi o poligony to najgorszy..
milego wieczorku
a gdzie dzis owca?

witam wieczornie
ale pustki:-D pogoda dzisiaj byla cudna ja chce tak do bozego narodzenia
marzenka ja nie jadam grzybow, moga dla mnie nie istniec, one nie maja wlasciowosci dozywczych chyba tylko smakowe hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marzenka jestem tylko caly dzien poza domem
wrocilam dopiero przed 20 i nie mam juz sil...
ogladam m jak m i potem sru do wyra bo rano trzeba wstac...

Pozdrawiam was

Do góry