reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej

Ja też mam kominezon z tamtego roku, ale do konca zimy nie wychodzi, bo on na 98 jest, teraz na styk, no zobaczymy. Dobrze, ze w tamtym roku na przecenach kupilam dodatkowe spodnie takie jak od kombinezonu wlaśnie na ten rok. Buty jedna pare mu kupilam z gortexem, jeszcze dokupię śniegowce do przedszkola, bo oni codziennie na plac zabaw wychodzą i musi mieć jakieś cieple i nieprzemakalne, no i jak jedne będą mokre to musi miec drugie.W tamtym roku mial tylko jedne, ale teraz jak patrze jaki on z p-la przychodzi to musi miec drugie i kurtkę jesczze z jedna.

Marzenka- jaki Dawidek ma teraz rozm. buta? Ja mlodemu kupilam na zimę 27 i tak sie zastanawiam czy nie za duże, wprawdzie pantofle ma juz 27, ale zimowki jakieś takie wieksze i szersze mi sie wydają. Kurcze ja zawsze mam problem z butami dla niego, wkladka niby malo zapasu ma, bo może 5 mm., ale buty sie takie duze wydaja.

Ja dzis na obiad mam cycki z kurczaka, pieczone zimniaki i salatka, pycha......... a i rosól.

Ostatnia edycja:
reklama
aneteczka zawsze możesz grubszą skarpetke małemu włożyć. zimą nigdy za wiele. i butki będą dobre.

a co do przecen, to ja się zawsze napalam na te ladne ciuszki, a np w tesco już w listopadzie są przeceny. tak mojej kupiłam kombinezon w tamtym roku i przechodziła cala zime. a kupilam za pol ceny, jak nie 70%. nie pamiętam. a w tym roku mam dla Helenki trzy. i dla malego dwa hahah. wczoraj nawet tesciowa jeden przywiozła. cieszę się, bo to malego chyc myc do worka, do wózia i heja, zeby ciepluytko bylo. ten jeden to moze byc duzawy, i może nawet na nast rok, zobaczymy. a te co mam dla Helenki, to też jeden bordo, a drugi granat, to i dla malego jeszcze się ostaną pewnie. dobrze, ze chociaż jeden ma beżowo ROZOWY ;))))

aneteczka wiesz co w tamtym roku mialam dla mlodego rozmiar 25 przymiezal wczoraj i sa za male i jesli juz kupie to chyba wlasnie 27 rozmiar to zalezy jaka rozmiarowka bedzie..
z zg widzialam fajne trekingowe dla mlodego jka sobie kupowalam ale byl rozmiar 28 z tego co pamietam..chcialabym zeby takie mial no zobaczymy jak to bedzie
ja dla mlodego mam spodnie jedne na szelkach z tamtego roku pluz zwykle grube na snieg czapka jeszcze dobra wiec nie bedzie najgorzej....
rekawiczki tez ma w tamtym roku kupilismy takie lepsze i bedzie mial i na ten rok
ale zla dzis jestem normalnie masakra
teraz juz sie uspokilam ale jak moj dzwonil to mialam ochote mu wyc do tej sluchawki ze mnie tak zostawia sama z tym wszytskim ale co bralam co chcialam...........
no nic ide czytac mlodemu
boze jak dobrze ze jutro wolne
bay bay

Ostatnia edycja:
Hej
Kroma pochwal się domkiem :))
Marzenka ja też szukam jakiś trekkingów dla małej - rozm. 26-27 ;)
Kurde mam ropne migdałki znalazłam gdzieś w domu duomox i chyba zastosuję bo boli wrrr ...
dziewczyny nie wiecie co to może być : mała całą noc się świgała, i płakała, że ją dupka boli w środku - patrzyłam ani zaczerwienienia ani nic ... wieczorkiem też coś zaczynała stękać :/
Wogóle to już od prawie 3 godz. nie spię, małą od 7:15 w przedszkolu troszkę w domu marudziła i płakała potem chwilkę w przedszkolu jak wychodziłam ale pytałam mamusi innej dziewczynki, która po mnie weszła to mówi, że Ami ok - nie płacze ... zobaczymy jak minie dzien :)) idę na allegro szukam leginsów dla małej jakiś tunik i czegoś z Hello Kitty bo mi żyć nie da :))

dzien dobry
madziarena a skad wiesz ze masz ropne migdalki? a mloda nie ma jakis owsikow czy cos? moze cos z przedszkola przyniosla bo w takich skupiskach nietrudno cos przyniesc:sorry2::sorry2:
kroma nie ma to jak na swoim, dawaj jakies zdjecia:-)

ja tez sie przywitam
wrocilam z biedry....masakra torba zakupow nic specjalnego i tyle kasy:baffled:
madziarena ja bym powiedziala ze cos przyniosla z przedszkola
ja jutro mam problem z dawidem nie ma kto przyjsc o 6 wiec idzie ze mna do pracy:baffled:na te 1.5godz

reklama
kroma kongatulejszyn ;))) zazdraszczam.
u nas okna wstawiają w jednej części, ale pewnie to trochę potrwa, bo nadproża murują. ale niech się robi...powolutku, powolutku, i "niech się mury pną do góry" haha

a ja dzisiaj się wybieram do fryza podciąć trochę końcówki, i nadać jakiś kształt, co by się Gustaw nie wystraszył jak mame zobaczy. no i oficjalnie za tydzien idę do szpitala...chyba, ze moj gin coś zmieni, ale raczej nie......

Do góry