reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mój na szczęście jeszcze ani raz nie płakał, podoba mu się , biegnie z wywieszonym językiem, tylko że on nie przyzwyczajony , że ktoś na niego krzyczy poza matką:-pi przeżywał to po swojemu, przez cały dzień po p-lu o tym mówił, na drugi dzien już chyba zapomniał, albo już nie stanowiło dla niego to takiego problemu.
Teraz już nie mówi , że ktoś na niego krzyczy, tylko że panie są fajne i bawią się z nimi.

Future- niestyty większość dzieciaków płacze, w grupie Misia w pierwszym dniu tylko 5-cioro , a z każdym kolejnym grupa płaczków się powiększała. Ja w piątek jak widziałam jak chłopca od matki odrywają, to samej płakać mi się zachciało, a jak byłby to mój chłopiec to pewno bym wyła.

ciacho- to nieźle z tymi ćwiczeniami i skąd kasę brać jak tak z dnia na dzień trzeba tyle jednorazowo wydać na nieprzewidziany zakup:confused2:

reklama
ciacho ale mi chodzi ze jak przyprowadze te 15 min pozniej to czemu nie odlicza.....bo ja mam na 7-30 a bylam ostatnio o 7-45 przez te jego fochy i co nikt tego nie widzi..u mnie nie ma takiej sytuacji ze odbiore pozniej bo wychodze po 14 z pracy i od razu ide po niego..wczoraj bylam o 14-20 i jeszcze musialam czekac bo jedli deser....wiec tez nie ma sensu sie spieszyc..
aneteczka ja kupilam mlodemu te adidaski ale ma je tylko do przedszkola lub na wyjscie...gdyby szli na plac zabaw to pewnie bym gorsze ubrala..... ale chyba tez nie uprzedzaja ze beda szli na dwor co nie
ja mam we wtorek zebranie musialam zrezygnowac z dentysty rano bo nie mam jak sie zamienic ani nic..no trudno zabek poczeka:-D
ciacho widzisz lipa totalna...mam znajoma ktora musiala brac pozyczke zeby miec na ksiazki:eek:paranoja jakas masakrycznie sie zyje w tej naszej polsce:eek:

Dzień Dobry.
Chęci dziś na nic nie mam, kurde a na tą osiemnastkę to już w ogóle nie chce Mi się jechać :no: a na godzinkę i z powrotem bo z dziećmi długo nie będziemy tym bardziej, że dopiero na godzinę 20 robią paranoja jakaś ... Będą wszyscy tyłkami trząść bo to na dworze będzie wyobrażacie sobie? Normalnie same minusy tej imprezy póki co .. :baffled: spać Mi się chce, wczoraj przed północą Mój musiał iść napalić bo Mi tak zimno było, że cała się trzęsłam, w ogóle ogrzać się nie mogłam :no: chyba chora będę bo dziś też Mi zimno i głowa do tego Mnie boli .. :baffled: :sorry:

Miłego dzionka.

kupilam ksiazy i to nie wszystkie braklo jednej a prawie godzine w kolejce stalam:baffled:
marzenka jak bym ci powiedziala ile wydalam na ksiazki to bys usiadla z wrazenia i wcale sie nei dziwie ze biora pozyczki bo to setki zlotych kosztuje
aneteczka a szkoly w ogole nie inetresuje skad rodzic ma wziac, ma kupic i juz
marzenka bo placi sie za godzine i wsumie to jest logicznie bo rodzice nie zawsze o tej samej porze przyprowadzaja jednego dnia bedz o 7:40 a innego moze byc 7:50 i ich nie interesuje o ktorej bo masz na to godzien czasu, to jest bez sensu takie odliczanie bo musieliby sie bawiec ze odlicza ci np. 40groszy

mogliby dac taki okres karencji ze ja ktos sie spozni 5 min po odbior to nie placi za ta dodatkowa godzine

future to udanych lowow:-D

Marzenka- oni codziennie na plac zabaw wychodzą, nawet w zimie, w wyjątkowych sytuacjach jak np bardzo leje to nie idą. W piątek przelotnie w GW padało i byli, ja się cieszę, bo przynajmniej codziennie dziecko na dworze będzie w godzinach p-lnych.Tylko, że nie będę dawać już mu lepszych butów, tylko kupię jakieś w ccc, zeby mi żal nie było, jak ściucha.

Ja byłam w centrum na zakupach. Zachaczyłam o pepco i kupiłam małemu zestaw policjanta, jak wstanie to będzie się cieszył.

Hej...widze tematy przedszkolne hehe :-):-)

ja tez bylam dzis w miescie z mloda kupic jej jakis teczki kolorowe do szkoly :tak:
a na 18 idzie na te nocne urodziny :tak:

A tak to nic nowego na obiad byla zupa ze wczoraj i nalesniki usmzylam :tak: dzieciaki zjadly az po 1 nalesniku hehe normalka u nich :tak:

Mycha idz troche sie wyrwiesz do ludzi moze nie bedzie tak zle na tych urodzinach :tak:

Owca a no idę, nie mam wyjścia, świnią przecież nie będę i nie będę kazała Mojemu samemu jechać, jakoś to tam będzie ... :tak:

Miłego weekendu zyczę choć pewnie jutro wejde.

hejka

padam a mam syf i kiłę na chacie, meble mi wynieśli, spać nie mam gdzie, no zostawili tapczan, ale M taki wielki, ze w dwójkę będzie ciężko tam nam. A muszę ciuchy segregować i mi się nie chce.

Zaliczyłam Pr, słodkie ma te dzieciaki. Jasiu choruje, szkoda go taki tulas i grzeczny. Amelka bardzo koleżeńska. A jeszcze ciacho widziałam i jej najmłodsze dziecko.

Spadam, moje dzieci się dosłownie wyzywają i biją. Nie wiem co im dzisiaj.

reklama
kroma - moze pogoda na nich wpływa ;)

a ja wrocilam i jutro z samego rana, jak bedą jechac na giełde przywiozą mi okna. kupiłam 5. do gabinetu, pokoju gościnnego, łazienki, pomieszczenia gospodarczego i balkonowe do gabinetu. ale jeszcze 3 zamowilam bo nie mial.
no fajnie, niebawem okna wstawią jupi :)

Do góry