reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
To i ja sie witam :-):-)
ja tez dzis pospalam do 8 :tak:
mloda juz odebralismy z imprezki,zadowolona wrocila jak zawsze zreszta :tak: mowi ze poszli spac o 2 w nocy niezle :tak:
Obiadek juz podszykowalam i narazie laba :tak:

Future to pewnie ten gosciu :tak: to mezus bedzie szkolil dzieciaki we wlasnym gabinecie hehe :-)

Tez zycze milej niedzieli wam :-)

hej hej
u nas weekend minął szkolnie i dożynkowo - wogóle mnie w domu nie było ;)
Mała dziś ma wolne od przedszkola bo u nas po dożynkach sajgon i szkoła i przedszkole zamknięte bo sprzątają.
Moja codziennie płakała w przedszkolu rano a mnie aż serce ściskało - po powrocie do pracy musiałam Meliskę parzyć .. zobaczymy jak teraz będzie ... mowi, że chce iśc ... wczoraj sama polazła na scenę gdzie mase ludzi było, przedstawiła się pokazała ile ma lat i zgadywała bajkę - Kubuś Puchatek - dostała cukieraski i jaka dumna hehe :)) ciekawe kiedy mi przestanie w przedszkolu wyć ... Ja tam nie płacę za godz. płacę 75 zł czesnego i gitara :p

Hej ja jestem ciasteczko:-)
Mnie dzisiaj Paweł obudził 5.50 myślałam że ukatrupię go no i tak od tej nie śpię. Od wczoraj mi młody kaszle sporadycznie smarknie a dopiero nie dawno miał antybiotyk:confused2: podałam mu dzisiaj flavamed zobaczymy...Jeszcze troszkę i będziemy się szykować do przedszkola, dziś ma na 11.30, zajdę do biedronki po coś na obiad. Wiecie co nie mam już pomysłów co gotować. Mój dziś do pracy poszedł po urlopie, cicho jakoś, ponad miesiąc w domu siedział:tak:

halo megi
juz sie sezon katarow zaczyna,
przywykniesz ze M w pracy;-), a co do obiadow to chyba wiekszosc z nas nie ma pomyslow, ja tez nie wiem co dzisiaj

reklama
Do góry