reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej piątkowo ;)
Future to super, że nie musisz się męczyć odkurzaniem - ja tego nie cierpię ale musze - mam Ultrasilencer i jestem też bardzo zadowolona.
Marzenka fajnie, ze masz wolne - ja od środy mam postój dopiero - moj ma jeszcze urlop więc może gdzieś wyskoczymy jak pogoda będzie.
Ciacho ale lody nie tuczą :p < latem ponoć > :p

reklama
witam piateczkowo:-D pr od jutra urlopik:-D madziareana owszem ale wtedy lody musza zastapic jakis posilek bo inaczej wyjda bokiem:-D
larvunia, yola haloł

no hej. Hesiu mój wlasnie wyjadał obierki od ogórka ze śmietnika. mysiay być pyszne, bo jak jej zabrałam, to się rozryczała na maksa. haha

Larvunia dziś chyba nie dam rady, bo jade z hesią do Sulęcina na plac zabaw. przy okazji, bo moj tata jedzie do nadleśnictwa, to i my się zabierzemy.

yola dobre:-D:-D ja czasem potrafie ciasto na sniadanie zjesc ale u mnie to norma:-D
future no wiesz niedobra jestes zeby tak dziecku zabierac takie smakolyki

reklama
o widze powstawaly dziewczynki a no ciacho urlopik:) myslama ze pojdziemy choc na 2 dni sami z M na kajaki a on nie wie czy nie bedzie mial szkolenia we wtorek buuu chcialam choc 2 dni w roku odsapnac od dzieciakow. Bo moje poklady cierpliowsci sa juz wyczerpana mowie wam jaka moja amelka jest niegrzeczna i w dodatku uczy Jaska samych zlych rzeczy zeby wszedzie wlazil zeby sciagal zeby mi uciekal nosz kurrr i na wszystko musi pyskowac i miec odpowiedz. Nie wiem po kim ona taka niegrzeczna jest... co to bedzie w okresie dojrzewania ja chyba osiwieje i wylysieje wtedy

Ostatnia edycja:
Do góry