reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
ja juz od dawna nie spię ale mam problem z netem
odcieli nam i siedzę na sasiada łączu :-( życie...

no mam nadzieję że coś znajdę, wczoraj zamias spać to z moim gadaliśmy znowu o biznesie.... i tak do 2 zleciało. Ok 3 się obudziłam i poleciałam na sedes - wymiotowałam :szok:
może od śliwek , jadłam przed snem, może skórka , nie wiem....

dzięki dziewczyny za słowa otuchy... jak to mówią "szukajcie a znajdziecie " ;-)

Larvunia za duzo myslisz, i się stresujesz, a potem wymiotujesz... daje se luz. Facet niech zarabia na Ciebie, a jak coś się znajdzie, to pojdziesz,
z tym własnym biznesem nie jest tak łatwo, bo od razu trzeba mieć zarobek, bo zusy trzeba płacić. a z czego. chyba, ze masz oszczędności.... no mi się biznes nie bardzo udał, ale może trzeaba więcej włożyć, żeby były zyski...

ja mam tysiące pomysłów, tylko kasy brak na rozruch....
a powiedzcie taka mała mydlarnia miała by u mnie rację bytu?? - luźny temat, nowy z reszta w mojej glowie ;-)
choć nei ukrywam, że wolałabym usługi niż handel.

PR ja Ci dam bobo ;p U nas nie realne raczej ;)
Future to od śliwek... zjadłam dużo ze skórką.. mama w niedziele przywiozła i tak je jem od niedzieli ;)

Ostatnia edycja:
larvunia- nie wiem czy mydlarnia to dobry pomysl;/ nie zbyt duzo ludzi sie w tym lubuje... ja ci powiem ze u mnie na osiedlu jak by tak otworzyc sklepik typu papierniczy plus cos dla dzieci.. butelki smoczki itp to wydaje mis ie ze by dalo rade bo u nas w poblibzu takeigo sklepu oprocz tesco inter nie ma..

ja myślałam pod względem mycia się, bo myje się każdy ;-) praktyczne.
A papierniczy i ksero było i u nas i chyba padło....

by było "Bańka & Szyciaki" heeheheh

ale o jakiej mydlarni myslisz? takie glicerynowe cudenka? wiem ze keidys u nas w gw cos takiego bylo i zbanczylo. fakt ładne to ale drogo tam bylo hmmm.
Trzeba cos wymyslec takiego co by na bank ludzie z tego kozystali a macie tam jakies zarelko u was? moze jakis mini barek?

ja bardziej myślę pod kontem praktyczności ... takie żele na codzien do mycia, mydelka przeróżne co i by ten szaraczek mógł kupić i bardziej wyszukane gusta.... + szyciaki gdzieś w tle między butlekami :-D

chciałąm się pochwalić!!! Misia zczaiła i jeździ do przodu w jeździku !!!! Od dziś potrafi ;-) wcześniej do tyłu się tylko odychała ;-)

reklama
brawa dla Misiulki;]
Larvunia zapytaj swojego M czy nie ma jakiejs starej karty graficznej na zbyciu bo nam bezpieczniki sie spalily ajk zapytam zaraz mojego jaka to ma byc.

" na PCI albo PCI express najlepiej GForce do plyty Gforce 6100sm-m

Ostatnia edycja:
Do góry