reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka

moje śpią, od rana rozrabiały, a ja wysyłam cv, ale jakoś bezskutecznie, mało odzewu :-(.

u mnie położna była z dwa razy i jeszcze 3 razy środowiskowa, sprawdzić czy dzieci są zdrowe i jak się rozwijają.

kroma- rozsyłaj w koncu skads sie odezwa 3 mam kciukasy. Jatez bym sie polozyla spac ale nie ma lekko trzeba pracowac;/ rano sprzatanie zakupy potem biegsuiem naobieralam ziemkniakow co by mieli na obiad i do pracy ehh

My wróciliśmy ze sklepu, byliśmy w biedronce dostałam do małego pieluchy DADA w promocji wielka paka/karton 106 szt za 49,90 i zaraz 2 kartony wzięliśmy więc na jakiś czas spokój:tak:

ja tez widzialam dzisiaj ta promocje ale nie mialam jak sie zabrac z tym a buuu w sumie to bym juz chiala tych pieluch nie kupowac ale moj lejek uparcie leje w gacie. Wola sisi biegnie do kibelka posiedzi posiedzi wyjdzie i leje w gacie ehhh

reklama
hej.
Larvunia, a stelaż do wanienki oddałaś, czy masz dla mnie? ja odkupie jak masz ;) musze się w końcu wybrać do Ciebie, może uda się w tygodniu, co ty na to??

oddałam Marcie... wogóle dużo rzeczy jej już oddałam, bo nie przychodziłaś... a ja nie bedę się narzucać ;-)
W czwartek znowu mnie nie będzie... no ale możesz próbować się zgrać. Wcześniej nie chciałaś się wdrapywać a teraz co chcesz urodzić mi na piętrze?? :-D

...ja dopiero z g-wa wróciłam. Misia padła a Fruciu na dworze...
sąsiedzi zaraz się wbijają.. mój im kompa naprawiał pare razy i z flachą przychodzą.... ciekawe do której będą siedzieć... bo ja coś skapciała jestem przy samych paluszkach będą siedzieć, nie mam dziś weny na rozstawianie stołu.... ;-)

Do góry