reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma to udanego wypadu, obys wypoczela:-) ja zaczelam dzisiaj sie urlopowac:-D dzieciaki na weekend od jutra zostaja u siostry, troche luzu bedziemy miec a po niedzieli witaj morze:-D:-D

reklama
może i nam się uda jeszcze wyskoczyc nad morze. chociaż ja się nieco boję, bo mi coś brzuch twardnieje caly czas. lekarz mi powiedzial, ze moze do 10-12 razy dziennie. i ja mam około 10 razy na dzien. i w nocy mam jak zle śpie. wiec nie wiem, czy bede ryzykować. no ale czuję się lepiej całe szczęście.
posiedzialysmy z Heśkiem w basenie i od razu lepiej. teraz chcialam isc z nią do piaskownicy, ale jeszcze ukrop. ale pokropiło z 30 sekund ;)

Hej Kobitki

Najlepszego ANIE kochane! Kurcze faktycznie was tu dużo

MADZIARENA ja tą żółtą bym wzięła, ew tą pomarańczowo/różową... Może to latego że ja takich kwiecistych nie lubie:blink:.

KROMA no to wypoczywaj!

OWCA a ja słyszałam że sierpień ma byc ładniejszy od lipca :-) mam nadzieje że to się im sprawdzi.

Oj się na burze zbiera... Zaraz musze pranie zebrac, wykąpac się i spac... Chociaż spaliśmy dzis do 11 to jakoś jestem senna a jutro do pracy to trzeba odpocząc... A chatke wysprzątałam to mam czyste sumienie:dry:

Future- to lepiej siedź i nie kombinuj z tym morzem, nie zając nie ucieknie. Ja w sumie ostatnio nad morzem byłam dwa lata temu jak z Arkiem w ciąży byłam. A ty masz jeszcze miesiąc czekać i nie rozpakować się szybciej :-).

Ja wczoraj robiłam ciasto i wylałam galaretkę na ziemię, taka ze mnie jest kuchara i do tej pory się klei podłoga. A myłam z 10 razy.

Ja wybywam gdzieś po 5tej jutro, nie mam zamiaru w upale jechać i ponoć są spore korki.

Miłego weekendu laski.

Witajcie.Ja tak szybko mam nadzieję, że uda Mi się wysłać tego posta.Mamy neta słabego na maxa, testujemy i jest porażka jedna strona to się ładuje chyba z 15min porażka totalna ...U nas po staremu, mąż wrócił 2 tyg temu, nawet osobiście po niego byłam :) teraz szukam pracy, chcę już wyjść do ludzi a i kasa potrzebna, kredyt trzeba spłacać .. Mieszkamy jakieś 3 tyg na swoim mieszkanku, fajnie jest. Jeden pokój został do remontu a reszta mieszkania zrobiona, zostaly tylko takie różne elementy wykończeniowe :) ale to wszystko pomału ...Widzę, że u Was wyjazdy nad morze itp., no to tylko pozazdrościć, my na razie urlopu mieć nie będziemy na co innego kasa potrzebna ale może na święta pojedziemy sobie w góry - zobaczymy ;)Was nie nadrobię, ale poczytam ale dopiero wtedy jak normalnego neta będziemy mieć bo ten to masakra.POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO.

Hej...ja jak wyszlam po 13 to dopiero wrocilam po 19 hehe
bylam na basenie dzieciaki sie wymoczyly, ja sie opalilam :tak:
a potem na dzialce chwile zeby piesek polatal :tak:

Kroma to milego wypoczynku :-)
Mycha hej..fajnie ze masz neta pewnie ci go brakowalo?;-)moze z czasem znajdziecie lepszy jakis..
a mezus juz nie jedzie do Niemiec? a ty jakies pracy szukasz? i ci z maluchami wtedy ? fajnie ze mieszkanko prawie zrobione :tak:

Milego wieczorku :happy2:

no hej, gadalam z Mychą chwile, zadowolona, ze mieszkają u siebie, mowi, ze dość wynajmu mieli. no nie dziwię się. chłopaki zdrowe, chociaż ostatnio maly mial 3 dniówkę, ale już okej. obiecala wkleic jakies fotki domu, bo to nie mieszkanko, tylko pol domku, trochę jej zazdraszczam heheh ;) bo kiedy moj powstanie ojojoj.....

no i generalnie pozdrawia nas i żałuje, ze nie może częściej podczytać, ale ucieka jej net.

moja padła, a ja jem kanapki i piję herbatę, bo tak mi burczy Antek, ze szok.

wyszłam na chwilę się dotlenić i zobaczyc czy chłodniej, a komary żrą jak durne. no szkoda słów ;)))

no nic, lece do lozia, ogladac sex and the city ;))))))

Hej kobietki
Marzenka Kroma - słoneczka życzę, wypoczywajcie kochane :*
a ja ... szlag mnie trafia bo mi jęczmień wylazł co teraz ??? już prawie wszystkiego próbowałam i nie schodzi a jutro wesele ...
Wczoraj miałam dzień latawca - po pracy kosmetyczka, zakupy potem imieniny ciotki następnie siostry i do domu wróciłam po 23 mała padła na nocniku :) do miłego

reklama
Witam

mycha- fajnie, że już mieszkacie, swoje cieszy co?szukaj szybszego neta i pisz częściej

madziarena- ale pech jęczmień przed weselem, współczuje, a sukienke ktorą kupiłaś?

Wstałam dziś o 6:nerd:

My wczoraj cały dzień na dworzu. Z jeziora o 16 wróciliśmy,po obiedzie na plac zabaw, fontannę i tą siłownie przy fontannie poszliśmy, wrócliśmy dopiero koło 21. Mlody padł , sam prosił, żeby go wykąpać, bo on spać idzie.Dziś nie zapowiada się takie słonko jak wczoraj, ale zobaczymy, z chęcią pojechałabym jeszcze nad jezioro, w końcu już w poniedziałek do pracy:-(alez mi się nie chcę.

Do góry