reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future- wczoraj byliśmy na lipie, fajnie jest też na gołębim, ale ludzi dużo, na karninie jeszcze nie byłam

yolanta- ja z moim jak miał niecale 2 miesiące pierwszy raz nad morze pojechałam, cały czas spał mi w wózku, szum fal go usypiał, był zasłonięty od wiatru i słońca, więc nic mu nie bylo, z taki dzieciaczkiem najlepiej podróżować, gorzej z wszędobylskim roczniakiem, albo dwulatkiem.

My nad jezioro dziś nie pojechaaliśmy, plany się zmieniły, może jeszcze jutro będzie pogoda. Wieczorkiem z małym na plac zabaw pójdziemy, a teraz za gorąco.

reklama
yola Helenka miala 4 miesiące jak pierwszy raz byla nad morzem. pozniej miala 6 jak byla drugi raz ;) powiem ci, ze bylo wygodniej niz w tym roku, mała torba od wozka starzyla, zeby wszystko miala dla siebie potrzebne. i spała prawie cały czas. a przede wszystkim nie zwiewała haha. za to w tym roku tatuś za tragarza robił, na wozku pełno było rupieci, wiaderka, parawany o boszzzzz no ale cóż. dzieci rosną...i my musimy umieć się dopasować do sytuacji ;)

ale ja bym ci polecala naprawde. jak macie troche kaski, to spokojnie. bo czy w domu kupujesz jedzenie, czy nad morzem, to nie ma znaczenia. jedyne co, to nocleg i droga. ale warto to rozpatrzyc ;))

heloł. no co z wami?

ale się pięknie dzień zaczął. biegałam boso za Hesią po trawie. w deszczu, zwiała mi w skarpetkach hahah. ale cudownie. już upał się robi, ale było cudownie... ale basen cieplutki czeka na mnie ;)

kroma - widzialam foty - zazdraszczam...

Witam w poludnie :-):-)
u nas narazie koniec upalow
dzis chlodniej jakies 22 st wieczorem byla burza i padalo dosc mocno odrazu lepsze powietrze :tak:
zaraz bede smazyc czikenki i frytki dzieciaka a my mamy lazanie na dzis :tak:
potem moze na dzialke jak nie bedzie padalo...

Laski a wy gdzie wszystkie :confused:

007.jpg sukienka taka ale buty są jasny siwy odcień a sukienka jest bardziej pod brą dobierałam wg zdjęcia a w rzeczywistości to nie ten kolor butów i teraz muszę kupić nowe albo beżowe albo pod brąz jasny001.jpg

Ostatnia edycja:
megi super ta sukienka :tak::tak: idz wymien buty na inne po co nowe bedziesz kupowac...
mysle ze czarne tez by pasowaly :tak: jesli siwe buty sa to bym zalozyla i tyle :tak:

reklama
sukienka- kolor ecru i brąz a ja kupiłam siwe buty no ale to tak jak wg zdjęcia się dopasowuje, mogłam wziąć sukienkę do sklepu, nie pomyślałam i waliłam w ciemno, teraz mam...<głupola>

Do góry