reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam

My dziś nad jeziorko jedziemy:-)może trochę słońca chwycimy. Synek siedzi za karę w pokoju, bo wszystko rozwalał, a ja jeszcze kawkę dopijam.

madziarena- ja bym żółtą wybrała, najbardziej mi sie podoba.

Anie, Aneczki, Aniule WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS DZIEWUSZKI!!:-) To co oblewacie dzisiaj imieninki??:-D
Za mną ciężka noc, młody się obudził o 1.30 na mleko, dałam, przebrałam myślałam że uśnie ale NIE:( stałam przy łóżeczku 40 min...po czym poszłam do łóżka ale 5 minut nie minęło jak znów zaczął mruczeć więc wzięłam poduchę i poszłam do niego do pokoiku, rozłożyłam wyrko i położyłam go obok siebie, kulał się jeszcze chyba z pół godziny nie wiem nawet ile dokładnie w końcu usnął. Oj jak ja dotrwam do wieczora...pobudka o 6 była
:baffled:
Muszę iść do biedronki dzisiaj bo mają być worki na obuwie za 5,99 bym do przedszkola młodej kupiła... na 16 do ginka idę po receptę na kolejne pół roku;)

megi - oj, kawa i musisz dać radę :* oby to jednorazowa akcja była i jutro już wyspana wstaniesz :-)

Moje rybki już sobie pluskają w świeżej wodzie :tak:, małż marudził o reaktywacje akwarium, to reaktywowaliśmy i co? I ja muszę zmieniać wodę i doglądać zdrowia :-p No, ale w sumie to lubię rybki, niech będzie i tak :-p A z praniem mama mnie ubiegła i zajęła pralkę, no nic, do jutra jeszcze mamy w czym chodzić :-p

megi- widze ze pawełek tez mial ciezka noc to tak jak ja ehhh i Janek wstal tez przed 6 a w nocy sie budzil co chwile\
No i dla mnei dla Anek tez najlepszego';]

hejo
dopiero mam chwile, yola pozyteczna rzecz zrobilas, ryby na pewno zadowolone:-),
madziarena zalezy bo jak do kosciola to zolta a na wesele pasuja ta w kwiatki
aneteczka taka pogoda ze tylko nad woda siedziec, pr, megi wspolczuje nocki

wszystkim Ania lacznie ze mna najlepszego

kwiaty-na-imieniny.jpg

Ha, no jasne, że rybki zadowolone. Ostatnio się pochorowały, to im nie zmieniałam tak porządnie, bo leki miały w wodzie i żeby z szoku nie padły, ale już zdrowe, to mogłam porządnie im wyczyścić ;-)

Anki, Anie, Aneczki, najlepszego babeczki ;-p

images.jpeg

reklama
oj tak tak, u nas same Ani haha. sto lat nam ;))))))

Yola - ty wstajesz przed dzieciem swoim?? o matko, zwariowana?
moja spala równiusieńsko 12 godzinufffffff. o 8.03 pobudka. ale jakże słodka. "mamma", "tata", "mamma"...etc...

na dworze juz ukrop, moj kosi trawę bo w sobotę mamy zjazd znów familii, i ja mu donoszę wodę z lodem, ale on już pęka. ja pękam jak wodę niosę i zwiewam do domu......

no i ręce zarywam od rana, bo odkurzam przecież nie hahaha

pies w cieniuchu leży rozłożony, nie wiem jak to przetrwa. ona ma jeszcze tyle wlosów. w tamtym roku jej wylazły, a w tym normalnie puch jak zimą prawie.

megi, Pr - to moja tak miala wczoraj. identiko. obudzila się, dostała piciu, i nie zasnela do 4. az w koncu z nami zasnela. a jaka radość byla rano jak się miedzy nami obudzila hahah. no widać dzieci tak mają.

słuchajcie, moja ma jedną kitkę już ;))))) już ma normalnie wlosy prawie do łopatek, dziś czesałam na mokro, to widzialam. tylko tak jej się skręcają, że jak króciótkie. ale spinam jej teraz, bo jak wkładam palce miedzy loki, to normalnie żar bucha. zawsze jak tak miałam. i kiedyś mi w szkole powiedzieli jak mialam rozpuszczone, aż do tyłka...czy mi nie za gorąco z tym futrem na plecach. ale cierpialam wtedy.... nie rozumialam, ze oni mi zazdrościli. teraz to ja już nie mam tych włosów prawie a i tak mi gorąco....

no dobra się rozpisałam.

milego dnia babole.

ahaaaaaaaaaaa

madziarena - kwiaty!!!!!!!!!

Do góry