reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca dalej jest widoczne ten z mojego linka:sorry2:
future to super ze odkurzac sie sprawdza:tak: nie ma to jak dobry sprzet, ja mam welniane dywany to z odkurzaniem nie ma problemu:-)

owca dalej jest widoczne ten z mojego linka:sorry2:
future to super ze odkurzac sie sprawdza:tak: nie ma to jak dobry sprzet, ja mam welniane dywany to z odkurzaniem nie ma problemu:-)

a to nie kumam juz :no: skasowalam nawet cale konto google i bloga..
a niech bedzie ale ja tam dodac nic nie moge bo nie mam juz konta..

ide....posiedze na balkonie :tak:

No, to dzieć wykąpany, leży przy cycu, mogę popisać. Tylko co ja miałam? :confused:

larvunia - termoforki fajniuchne, tylko czy wytrzymają do 10go? Bo teraz tą karuzelkę kupiliśmy i trochę gorzej z kasą :baffled: Chyba, że masz jeszcze pestki i będziesz robić.

O ubrankach pisałyście, mi Gabryś wyrasta i tak się zastanawiam, ale chyba po prostu odkładać będę. Planujemy 2gie dziecko, więc mogą się przydać. Tylko psikus będzie jak dziewczynka nam się trafi :-)

Yolanta będe robić... czekam na pestki od KasiF bo ma dla mnie... tylko jakoś musimy sie skumac...
dzis robię kolejny a w sumie juz skonczylam zaraz wstawię w bloga.
I przerwa w szysciu tydzien będzie ;-)

reklama
Do góry