reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aniolek to super:-) a pogoda cudniasta:-D uciekam zycze milego dnia pewnie pozniej zajrze
a teraz ide wstawiac nastepne miejsce do zwiedzania na blogu:-D

Hej

Ja dopiero wstałam, fajnie jeszcze tydzień urlopu został. Dziś siostra przyjeżdza, ale się cieszę:-)będzie co prawda dopiero pod wieczór,współczuje jej jechać w takim upale w pociągu, biedula.
Trzeba posprzątać przed jej przyjazdem i postanowiłam bigos ugotować, bo cały czas ochotę na bigos miałam nad morzem.

marzenka- a co Ci jest? chyba nie w temacie jestem

aneteczka to miłe jak własna siostra cię odwiedzi, :) moja jakoś zajechać nie może na razie, ona fryzjerka, swój biznes ma więc nie ma ciągle czasu a jak miała urlop to się z chłopakiem byczyła w Grecji tydzień, takim to dobrze:)
dziewczynki dzięki raz jeszcze...:*
owca nie robię urodzin, może okrągłe za dwa lata pomyślę i zrobię imprezkę na 30stkę;) może mężu mój coś pomyśli na razie dostałam życzenia tylko hmmm zobaczymy czy po pracy coś będzie może jakaś niespodzianka...uwielbiam niespodzianki:)
Zuza poleciała na dwór, dużo dzieciaków na placu to w domu nie wytrzymuje...Paweł śpi dzisiaj w nocy obudził się z płaczem, może za dużo wrażeń miał wczoraj bo jeszcze o 18.30 dostałam smsa z zaproszeniem na torta i kawkę do Zuzi koleżanki ale nie daleko bo do ostatniej klatki w bloku, tak poszliśmy i wróciliśmy ok 21.30 noszony z ręki do ręki u obcych i temu może taka reakcja w nocy, ogrom wrażeń jak na jeden raz.
Robię dziś gulasz na obiad mniam...

boniu jak ja dzisiaj spalam. jak zabita. mala tez wymeczona wczoraj spala i nawet sucha wstała i szybko na nocia. ale jestem wypoczęta.
jeszcze się obijam i staram się leżec, i nie chce zapeszac, ale czuję się dziś już lepiej........

tfu tfu

mala odpływa wlasnie, to chwila spokoju bedzie ;)

a ja się zapijam danonami normalnie nie mogę się ich napic. już piję 4 szklankę, siku co chwiilę. no ale chba Antek potrzebuej ;)

hejka
Pogoda dziś cudna :))
Owca wybacz zapomniałam, że Ty też Madzia - sto latek kochana :******
Megi mały pewnie przez ten ogrom wrażeń miał kiepską nockę :)
Marzenka no u nas lipiec to m-c urodzinowo imieninowy a na dodatek jeszcze teraz weselicho w weekend - obym się wykurowała !!
Ja już w pracy - oj jak ja kocham mieć wolne ;((((

Megi- to Zuzia już sama biega na placu po domem, możesz chwilkę odpocząć. Ja mam za daleko plac, a czasem bym czorta wysłała, żeby się wyszalała sama. Nawet nie miałam świadomości, że ty masz 28 lat. Zobaczysz dwa lata zlecą i imprezkę trzeba zrobić na okrągłe 30, ja też nie robię urodzin ale 30 zrobiłam, a raczej mój M.
Marzenka- nie zazdroszczę odnawiania się tych spraw, moja siostra ma takie wrażliwe miejsca i też ciągle choruje, może faktycznie zmień lekarza niech cię oglądnie porządnie.
Madziarena- fajnie masz imprezowo, ja mam imieniny z siostrą, dzień po dniu, ale nie imprezuję, jadę chyba do kuzyna nad morze na jeden dzień, on ma 25go imieniny, w moją rocznicę ślubu więc jest co opijać. A miłej zabawy na weselu i współczuję upału, żebyście mieli klimatyzację na sali :-)
Ciasteczko- coś ciekawego pichciłaś ostatnio. Ja ci zazdroszczę zdolności, ja to leniwiec jestem, już szybciej M jakieś ciasto uglada niż ja.
Aniołek- pewnie najgorsze ząbkowanie już za wami. Mój czasem się wybudza, ale bez jakiś dłuższych ekscesów, tylne mu idą, i ma dni, że budzi się z krzykiem i zaraz zasypia. Pogoda też mi się podoba, tylko jeszcze nad jeziorko bym pojechała.
Future- tobie to dobrze śpiochu, w sumie jeszcze dobry mc i będziesz podwójna mamuśka.
Pr- a ty co w pracy?
Blond- a jak twoje dzieciaki się sprawują.
Lavrunia- trzymam kciuki za polepszenie się spraw i sytuacji u was. Fajna stronka do wystawiania rzeczy, szkoda, że te chłopięce za małe na Arka bo fajne.

My juz po szwedach...
bylam u koleżanki, moje dzieciaki si ewybiegały na jej podwórku, mloda już śpi...oj marudna juz pod koniec byla ze szok. Frutek został u nas pod blokiem, bo dzieci zobaczyl i pewnie do 21.00 będzie siedział.
Jej... coś mnie plecy bolą.....za dużo za młodą się nalatałam chyba, wszedzie chce wleść tosz to mały zakapior, Frutek taki nie był ;-)
Kroma na fejsie?? nooo mam nadzieję ze cos zejdzie... troche ciuchów naszej KasiF poodkładałam się wesprzemy obie a co ;-) reszta może zejdzie...
ide kolacyjke jesc ;-)

reklama
Wrocilam z dzialeczki
ale ciepelko w koncu :-)
jutro moze sie troszke popluskamy w basenie :tak:
ale rano jedziemy do dentysty z m na kontrole :tak:

Larvunia to mala sie wymeczyla juz bedzie spala na noc ? tak do rana ?
ja tez kilka ciuszkow teraz sprzedalam i zarobilam sobie na koszyk do roweru dla psa hehe :-D bedziemy sie wozic bo tak to ciagle z buta na ta dzialke musze chodzic...

Ciacho widze zajelas sie czyms nowym,fajny blog :tak:
Kroma to fajnie ze wybierasz sie nad morze wprawdzie jeden dzien to nie duzo ale zawsze cos..:-)
ja urodzinek tez nie wyprawiam ale moze 30 tke zrobie hmm :baffled: jakos nie przepadam za robieniem takich imprek :tak:

Ide zaraz szykowac kapanko :tak:

Do góry