reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
popijam se kawke pranko sie pierze...jak moi wstana to zjemy sniadanko posprzatamy i pojedziemy nad jeziorko poopalac sie;-)trzeba skorzystac z tak pieknej pogody:tak:
kroma zakupilam jakies tabletki drogie jak cholera ale coz......i plyn i wyciskam sok z cytryny jedna na dzien i zobaczymy..ograniczyc slodycze musze i narazie obserwuje a w spodnicy latac nie moge bo niby jak w pracy :-D
boze jak mi ten lipiec leci u was tez tak?normalnie az w szoku jestem;-)
ciekawe czy uda sie weekend spedzic nad morzem:baffled:

reklama
hej ho :)
Własnie sobie załatwiłam poniedziałek wolny - jupi po weselichu będę odpoczywać :) Najtrudniej to mi małą zostawić no ale kiedyś trzeba.
Marzenko po co ten sok wyciskasz ? ja chyba nie w temacie ;) Gdzie planujecie wyskoczyc nad morje ?? :)
Ja dzisiaj musze po kieckie skoczyc a jutro jak dobrze pójdzie to nad jeziorko a co trzeba korzystać z pogody póki można :)
Larvunia termoforki super cholercia nie wiedziałam, że moja mama zaprawiała wiśnie i już po fakcie jej powiedzialam że chcę pestki :/
Piję kawkę i pracuję - ktoś musi niestety :( hihi

madziarena nie szkodzi ;) Zbieraj w przyszłym roku dla mnie hehehee ;-)
dobra zbieram sie.... na dworek puki nie ma skwaru ;-)

Witam
my za godzine do miasta smigamy
a mlody jeszcze spi hmm..

Future ja tez gratki odkrzucza :tak:
Larvunia fajny termoforek :tak:
Marzenka dokad nad morze chcecie jechac??
Madziarena to baw sie dobrze :-)

Uciekam szykowac sie pomalu :tak:

bry.
Ja wczoraj wolne mialam bo bylam oddac krew dla taty mojej kolezanki. Slabo mi jakos poterm bylo wiec posiedzialam z dzieciakami troche w piaskownicy bo jak poslzismy na plac to nie dalam rady za nimi latac bo myslalam z sie przewroce. A tak przynajmniej ludzie w piaskownicy byli i nie siedzialam sama z dzieciakami w domu bo jak bym zemdlala to co oni by zrobili;/

a co tu dzis tak pusto??

Ostatnia edycja:
hej
ja dzisiaj pozniej, nie chce mi sie na necie siedziec rano hehe, troche sie dzisiaj osmale na sloncu, trzeba wykorzystac pogode ile sie da,
nad jezioro chcemy jechac:)
pr to sie ladnie zalatwilas oddame tej krwi

Hejka

LARVUNIU aaaa to już produkcja ruszyła, wczoraj widziałam, świeeeetne sa!

MARZENKO to ty djeta jakoaś cy cuś? bo ja to kurcze tyły tu na wątku mam...

Lece zaraz pranie wywalic, następne wstawic, bo jak tak zimno to mi się prac nie chce bo mi kurcze nie schnie, i wywale Larvuni pestki na słonko żeby sobie schły fajnie, bo kg mam mokry jeszcze :-) Aaaaa i powiem wam ze termoforki są super, ja tylko tak prowizorycznie zrobiłam mojemu (w myjke wsypałam i ręcznie zaszyłam) i wiecie jak fajnie grzeje? M to się ze mnie śmiał a na nasępny dzień to za mną łaził żebym my zagrzała, w końcu sam sobie grzał, na te plecy jego, i ja raz noge grzałam bo jakiegoś skrętu dostałam... A zwykłego termoforu nigdy nie miałam ochoty grzac:-p

reklama
Future- 3 maj sie zdrowka:*
Kasia- widze ze i ty zaczniesz produkowac;]
ciacho- grzej sie w slonku ja dzis tez uciekam ze slonca bo nadal jakos nie za dobrze sie czuje mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej

Do góry