reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dobrze ze was nie zmoczylo,
oj ciekawa jestem tego kota, mloda cos mowila ze ona go chce:eek::-D
a nie pochwalilm sie wam, mloda dzisiaj zdecydowala ze chce isc uszy przebic- ja nie decydowalam musialy same chciec- poszlysmy, wybrala kolczyki 5 min i bylo po:-)

rany burza idzie

reklama
heh a no trzeba zwolnic w koncu choc na chwile bo juz nie wyrabiam...
Larvunia- kotek brat blizniak naszego;] musze w koncu popstrykac fotki dzieciakom z kotem;] jak znajde czas... moze jutro ;]

Eloo :) Urlop dobiega konca a dzis i we wtorek musialam isc do pracy ;/ co za życie ...
Marzenko moja mała własnie dziś nauczyla się zasuwać sama na 4 kólkach - ale daje czadu :) biegowy na razie odrzucilysmy bo sie osemka w kole zrobila nie wiem czemu :/
Połamaly mi sie pazurki u rak nie wiem od czego ale sie wkurzylam i poszłam zrobic zele a ze byla promocja to zrobilam i u stóp. Nie doklejalam tipsow bo nie lubie, zelu tez nie lubilam ale tak okropnie mi sie zlamaly pazurki ze musialam :/
U nas wlasnie popadalo pogrzmialo i slonce wyszlo. Co za lato ... ehs brak słow ... uciekam na dwór póki nie pada.

madziarena na urlopie do pracy?

u nas leje. mama poszła z hesia na dwor, i zlapala ich ulewa, a ja ich szukalam samochdem po wsi, a się okazało, że się schowały u sąsiadki w garażu, bo nawet do domu nie zdązyły dobiec...

Hejka

Oj pogoda nie zacwyca, ale ja w pracy to se może padac nawet śnieg :p byle we wtorek, środe, czwartek nie padało bo wolne będe miała, jutro też miałam miec wolne ale koleżanka sie rozchorowała to ide za nią, a ona za mnie we wtorek właśnie :-)

PR ja szynszyla nie, niby fajne, bo duże nie ucieknie za bardzo, ale one bardzo chałaśliwe, i duuuużo jedzą :p żyją ponoc w niewoli 10lat... Młody zachwycony nimi :-) A ty kobito troche się oszczędzaj, narazie tego nie odczujesz ale za kilkanaście lat dopanie cię to że teraz tak się przemęczasz ;-)

KROMA ty też stopuj.... A nie tak ciągle w biegu...

LARVUNIU zdrówka dla Frucia

FUTURE, ANIOŁKU współczuje nieprzespanych nocek przez zęby

A mój mi właśnie "zaproponował" żebyśmy zrobili drugie bobo jak już kredyt dostaniemy:szok:. Zaskoczył mnie tym ale nie powiem, uśmiechnęło mi się na taką myśl :-) A on stwierdził że cały dzień dziś nad tym myślał:sorry2:

dzien dobry:tak:
pr jak dobrze ci :tak:ja to sobie tak z dnia na dzien nie moge wziac bo nie ma kto za mnie przyjsc..ale pod koniec miesiaca moze uda mi sie wziac caly weekend wolny....musze pogadac z kierowniczka...bo mam piatek wolny sobota do pracy i niedziela wolna moze da rade cos z tym zrobic:tak:
kasia to cie mezus zaskoczyl:-Dja chcialabym ale narazie jeszcze nie..najpierw chce sie troche zabezpieczyc no i umowa musi byc na dluzej a potem niech sie dzieje co chce:-Dmoze po nowym roku:tak:
my wczoraj bylismy rowerami u mamy,,dawidos pobawil sie z reksiem bo mama ma nowego pieska malutkiego:tak:pogadalismy bo ja teraz zadko kiedy jestem u mamy jak pracuje;-)
madziarena odpoczelas chociaz troche?troche bez sensu ze musialas isc do pracy co to za urlop co nie..
ja dzis troszke golabki podszykuje pierwszy raz bede robic sama a bo juz nie wiadomo co juz na te obiady gotowac:tak:
dzis juz slonecznie ale wietrznie u mnie:tak:

reklama
witam
marzenka u nas przed 7 tez bylo slonce ale chwile pozniej same chmury i zimno, normalnie jesie nie lato:dry:
nie mam weny dzisiaj na nic a musze to i tamto porobic, w lodowce przeciag:baffled: jak to u nas przy piatku:-D
do tego mloda bedzie miec goscia:-) to sie pobawi bo tak kota dostaje z nudow

Do góry