reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej w końcu poczytałam Was,
marzenka super, że tyle nadpłaty macie, ja też uważam, że lepiej zaoszczędzić zimą, ubrać bluzę w domu niż ogrzewać na maxa.. ale my mamy te durne liczniki na kaloryferach, które jak jest ciepło w domu bo np. się gotuje to już od razu nabija na nie ehh:baffled:I zawsze w kuchni jest dużo, mimo, że ani razu nie odkręcamy..

Ciasteczko podobno sierpień ma być ładniejszy.. co za pogoda.. w depresje można wpaść
Larvunia pochwal się kotek i nietoperkiem
Future mój dzieć teraz ciągle chce żeby go prowadzać za ręce.. a jak coś nie po jego myśli to uderza w ryk, czasem naprawdę brakuje cierpliwości. Mam nadzieję, że Twojej się unormuje jakoś. A tatuś widać rozpieszcza to zawsze będzie lepszy :baffled:

Megi
super, że wizyta rodzinki udana. Niedługo wakacje to troszkę odpoczniesz, zmienisz klimat.

A u nas nocka ok, nie wstawałam ani razu :-)
Powoli szykujemy wszystko na sobotę, bo będzie imprezka z okazji moich urodzin, imienin i mamy urodzin. Przyjdą tylko najbliżsi także na pewno będzie miło.
Dziś ujrzałam u młodego kolejnego zęba :szok: nawet nie wiedziałam, że wychodził. Skupiłam się na obserwacji górnych jedynek a tu dolna 2 też wyszła w międzyczasie:rofl2: także w sumie ma już 5.

No a poza tym trochę pogmatwało mi się w życiu , związku i uczuciach.. ale jakoś muszę to sobie wszystko poukładać, szkoda gadać:-(

reklama
pochwalę pochwalę ale jutro ;-) potrzymam Was trochę w niepewności ;-)
tzn nietoperek leci do mnie taaaaaaaki o!:

Zobacz załącznik 483686

tylko bez tego pana u boku, sam Gacuś jedzie hehehehe ;-)

Dziewczyny chce ojcu uszyć podkowę na szczęście jako brelok na imieniny bo ma niebawem i powiedzice mi rogami do góry czy na dół przynos szczęście?? JA już zgłupiałam...

larvunia nietoperek extra:tak: a nie przeszkadza ci ze rozowy;-):-D:-D?
szalu idzie dostac z ta pogoda normalnie dupna jest
co do podkowy tez tak slyszalam

hallo
larvunia- super nietoperek;]
u nas tez co chwile pada ehhh.
Zalatana od rana bylm najpierw kontrola u lekarza z dzieciakami potem do apteki potem sztkowanie obiadu i biegiem do pracy jak ja kocham te moje 2 zmiany;/
Future- Moj Jasiek chyba tez ma bunt;] na wszytsko jest nnieee

Hej ho ponownie
u nas narazie nie pada oby tak zostalo hehe...

PR i jak zalatwilas cos z tym allegro?? ciekawe co z ta paczka...dobrze ze kase zwroca :tak:
Future moze mala ma poprostu taki dzien...
Larvunia swietny ten nietoperz hehe :-)
Megi wszystko co dobre szybko sie konczy hehe a gdzie w gory na urlopik jedziecie?? ale wam fajnie :tak:
Aniolek gratki zebusia :-) teraz bede sie sypac pewnie jeden po drugim :tak:

Ide chyba kawke machne sobie bo co tu robic :tak:

magda- oddali kase zmowilam przez sklep tylko ze puscilam im przelew przez payU i nie wiem teraz czy dotrze bo potem w mailu podali mi swoj nr konta inny mam nadzieje ze dojdzie bo jak nie to sie zalamie

reklama
My po obiadku, mama nagotowała nam zupki klopsikowej:-) tak klopsikowej:tak: pierwszy raz jadłam, pycha!!
Zaraz jakąś kawkę trzeba machnąć koniecznie.
owca- my się wybieramy do Kościeliska koło Zakopanego zaraz

Do góry