reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
HALLO
ALE MAM NERWA ZMAOWILAM W TAMTEN PONIEDZIALEK KARUZELE DO LOZECZ KA I SMOCZKI DO AVENTU DLA jANKA I WCZORAJ PISZE I DZWONIE DO TEGO SKLEPU I SIE OKAZALO ZE PRZESYLKA WSIAKLA :wściekła/y::wściekła/y: CZEKAM NA PRZELEW BO MAJA MI ZWROCIC KASE NOSZ KUUURR

Mamy wakacje co nie ...piękne wakacje ;-)
Dziś zszywam dupkę kotu, w końcu piach wysechł :-) ciacho, for you.
...dobra to idę szyć ;-)

a mi tam pogoda nie przeszkadza i nie narzekam. z moją bylyśmy dziś w lesie mogłam zrobić jej zdjęcia. czarne nogaki od błota, ale ona i tak chętnie włazi po kostki. nie obejdzie się bez kaloszków na jesień. o nie nie nie.... Całe szczęście Antoś bedzie narazie w tym sezonie jeździł furą, więc odpadają kalosze i pelerynki, ale chyba w przyszłym roku już się nie obejdzie bez tego.

mi się przynajmniej w miarę oddycha, dlatego nie narzekam.
Mychę tulę mocno ;**

czesc laski
jeszcze tylko dzis i jutro wolne ehh jakos te dni szybko mijaja.......ledwo zasne i juz musze wstac!!:wściekła/y::wściekła/y:
ja mega ucieszona bo dostalismy zwrot za ogrzewanie 850zl i 3 miesiace czynszu nie musze placic:-D:-D
milego dnia ja lece o 10 na paznokcie u stop niech robi pozadek bo mnie moje piety wnierwiaja juz:-D

reklama
Witam z krainy deszczowcow hehe :-D
pada juz chyba od 2 tyg masakra :angry:
Ide budzic szymka niech juz wstaje bo po 8 wychodzimy a on jeszcze spi :tak:

Marzenka ladny duzy zwrot :tak: tak oszczedzalas na ogrzewaniu czy po prostu tak malo grzejecie ??

Uciekam do potem :tak:

Do góry