reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wiesz co owca ja bardzo oszczedzalam bo mi te 1500zl niedplaty dalo w kosc 2 lata temu i teraz to wychodzi czlowiek uczy sie na bledach....a zima nie byla taka mrozna to duzo nie bylo jednostek wiec sie bardzo ciesze...jednak na tegoroczna zime tez trzeba uwazac zeby nie przekroczyc bo bedzie niedoplata....ale mysle ze teraz juz bedzie ok ;-)

reklama
dzien dobry
owca u nas tez wiecznie pada i pochmurno dzisiaj tak samo:baffled: i lato to raczej bedzie w pojedynczych dniach:confused2:
marzenka to ladnie macie nadplaty u mnie musze troche grzec bo mam tylko 2 sasiadow a nie 4
larvunia co tam slychowac dzisiaj?

no heloł ;)

ale jestem połamana. i jak się rano chciałamz bandziochem przekręcić, to mi coś pękło pod skórą i piekło jakby koło mostka. bede zyc? hah mam nadzieje.

Hesiek przechodzi samego sieibe i na pewno ma bunt dwulatka. jest okropna, aż ją zostawiam samą jak się drze i wychodzę.
no i znow od kilku dni tylko tata tata a ja mogę się skichać, a do mnie nawet na ręce nie chce. ale to dlatego, ze ja jej nie biorę na ręce prawie, bo mi cięzko 13 kilosów dźwigać, a tatuś co chwile na ręce i jemu nie przetłumaczysz...

w nocy znów płakała, poszedł po lekarstwo, to tak mi się wyrywała, zeby za nim pobiec jakbym byla jakas macocha okropna, ale rano jak wyspana, to inne dziecko ;)

future ale to chyba za wczesnie na bunt 2 latka ona nawet 1,5 roku nie ma
dzieciaki takie sa ze nieraz niewiadomo oco im chodzi a za tatusiem moze steskniona czy co...?

oj tam Future przesadzasz z tą Hesią, jest kochana pewnie a wyolbrzymiasz ;)
CIacho a dziękuję jakoś leci... choc bywalo lepiej. Kot skończony, no w sumie tak teraz patrzę na niego i chyba krawat dziś jeszcze doszyję i tak dopiero w piątek do Ciebie zląduje nie prędzej...

a ja czekam na nietoperka :-) Wymieniłam się z pewną dziewczyną , ja jej Czesia wysłałam a ona mi nietoperka, juz się doczekać nie moge hehehe ;-)

Witam wśród aktywnych;)
Ja się nie wyspałam dzisiaj coś. Niby wstałam do małego raz tylko ok 3 ale i tak jakoś oczy mi się kleją...ta pogoda chyba:/
Powiem wam w skrócie że cieszę się z pobytu rodzinki, fajnie było, wieczory też super, dzieciaki spały a my pogaduchy przy piwku, graliśmy w tysiąca, fajnie było. Pokazaliśmy z lekka miasto, pochodziło się trochę...najbardziej podobało mi się jak moja mama zareagowała na torta, wow, aż sama z nią się wzruszyłam, my obie takie miękkie:p to był dobry pomysł z tym tortem tym bardziej że u nich nikt nie pomyślał by jej zafundować torta na 50 lat, przez tel mi mówiła. Teraz pozostaje jeszcze 2 tyg i będziemy się pakować w góry, później na wesele 18 sierpnia i tak potem do domu. Wakacje tak mijają że ani się obejrzysz a już dzieciaki na wrzesień trzeba szykować...ehh

reklama
Do góry