reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
My popoludniu wybylismy na dzialke bo cieplo sie nawet zrobilo
dzieciaki polataly, ja sobie na powietrzu kawke wypilam i wrocilismy po 3 godz :tak:
Dumna jestem z mlodego jezdzi juz dobrze na 2 kolach na rowerze :tak: cala droge jechal bez upadku fajnie :-)

Larvunia dobra jestes ;-) i z szyciem i fajny wierszyk hehe do kota wymyslilas :-D
PR ty to masz normalnie pecha :tak:

Uciekam juz dobranoc :happy:

dzieki larvunia, kocur super tylko albo ja nie widze albo nie ma on ogona?:-D moze ja slepa jestem:sorry::-D
owca u nas pada, teraz tak troche ale 5 min temu normalnie jakby kto konewka lal:confused2: mam juz po kokarde tej pogody i takiego lata

dziewczyny co moge ojcu uszyc jeszcze?
breloczki odpadaja, bo nei mam juz wypelnienia... masakra!
Cos czego nei musze wypychac...

Hmmm z rzeczy nie wymagających wypełnienia to do głowy mi przychodzi etui, na telefon czy coś, torba-organizer na narzędzia typu śrubokręty, klucze itp... jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie to dopiszę

edit: jakiś wesoły krawat :-p

Ostatnia edycja:
ooo może krawat ! :tak: Tylko czy ja potrafię :eek:
Dzięki...Yolanta , myślę jeszcze nad etui na tel. Tylko muszę brata zgnębić zeby podał mi wymiary tel ojca ;-)
na torbę trza duże płaty materiału... ehm....
ciągle myślę ;-)

reklama
Hejka

Wczoraj była u mnie siostra z narzeczonym, posiedzieliśmy, popiwkowaliśmy, mały się ciocią i wójkiem nacieszył, dzisiaj rano mnie do pracy odwieźli i pojechali do domu rodziców na parę dni (nie ma rodziców ale w wiosce mieszka babcia i ciotki) a w sobote nad morze, ajk ja im zazdroszcze... No i zostawili mi na stanie szynszyle:-p 4szt 2 dorosłe i 2 takie dwu tygodniwe... jakie te maluchy pocieszne, jak się fajnie biją ze sobą i piszczę, a mały się do nich rechocze...

W poniedziałek byliśmy na mieście, od 10 do 16 ganianina, ale młody w tym czasie zaliczył fikoland z teściową :-)

LARVUNIU kot superowy, nietoperz też fajny, a z prezentów-nie mam pomysłu...

ANIOŁKU gratki zębolków

FUTURE też myśle że na bunt dwulatka za szybko...

CIACHO ja jechałam akurat jak tak lało po 20... oczywiście sznur aut a jakiś kretyn zaczął wyprzedzac :angry: widocznośc minimalna a ten lawiruje między autami... a wiadomo jak to w deszczu piesi lecą żeby się schowac gdziekolwiek i tak ten dureń sobie wyprzedzic postanowił auto które pieszemu na pasach się zatrzymało... Dzięki Bogu że to było przejście z wysepką, pieszy stanął na wysepce a idiota wysepke lewą stroną wziął:angry: dobrze że nic nie stało z drugiej strony żeby pieszego puścic...

Młody zasnął o 19, o 21 się obudził i nie myśli spac:baffled: już mam na niego nerwa...

Do góry